Αναγέννηση Καρδίτσας - Κέρκυρα 0-6

Νίκος Μαρούδας
Αναγέννηση Καρδίτσας - Κέρκυρα 0-6

bet365

Η Κέρκυρα έβαλε ένα... τσουβάλι γκολ στην Καρδίτσα (0-6 την Αναγέννηση) για να έχει την ισοβαθμία με την Λαμία, όμως τελικά το Χ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ την «πέταξε» εκτός Κυπέλλου!

Εξ αρχής η Κέρκυρα γνώριζε πως δεν κρατά την τύχη στα χέρια της. Οι «Φαίακες», μετά την ισοπαλία με την Λαμία στο νησί, ήξεραν πως χρειάζονται την βοήθεια της ΑΕΚ για να προκιθούν στην επόμενη φάση. Εκείνοι απλά έπρεπε να κάνουν την δουλειά τους κόντρα στην Καρδίτσα και το έκαναν από πολύ νωρίς. Μόλις στο 4', ο Ανδρεόπουλος άνοιξε το σκορ και έδειξε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν αυτό που πρέπει.

Αφού ο Τουράμ σε δύο περιπτώσει στη συνέχεια δεν κατάφερε να κάνει το 0-2, ανέλαβε δράση ο Γεωργίου. Σέντρα του Επστάιν στο 23' και ο Έλληνας άσος από κοντά διαμόρφωσε το 0-2. Πλέον η Κέρκυρα είχε αυτό που ήθελε και περίμενε ένα γκολ της ΑΕΚ το οποίο δεν ήρθε μέχρι το ημίχρονο... Αντίθετα, η ομάδα του Ιονίου συνέχισε να απειλεί και έφτασε και στο 0-3 με τον Επστάιν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Παρά το 0-3, οι «Φαίακες» δεν σταμάτησαν. Συνέχισαν και... περίμεναν. Όπως φάνηκε τελικά περίμεναν τσάμπα! Η ΑΕΚ ποτέ δεν έβαλε το γκολ, έμεινε στο 0-0 και έστειλε την Κέρκυρα... σπίτι της. Εκεί όμως πήγε με ψηλά το κεφάλι. Ο Γεωργακόπουλος κατάφερε να σκοράρει στην πρώτη του τελική από την στιγμή που μπήκε στο 52', στο 58' ήρθε και το πιο όμορφο τέρμα του αγώνα από τον Ανδρεόπουλο που διπλασίασε τα τέρματά του για το 0-5. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε από τον Γεωργακόπουλο, που επίσης διπλασίασε τα τέρματά του και με κεφαλιά στο 75' διαμόρφωσε το τελικό 0-6.

Μια πολύ μεγάλη σε εύρος νίκη για την Κέρκυρα, η οποία όμως δεν συνοδεύτηκε και με την πρόκριση στους «16». Οι «Φαίακες»... πλήρωσαν το 2-2 με την Λαμία στο νησί και αποχαιρέτησαν την διοργάνωση με 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Οι συνθέσεις:

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιάννης Μάγγκος): Γεωργαντζάς, Τζάνης, Μπλέντι (46' Τσόπελας), Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Καλλιβωκάς (46' Φέτσης), Σμίλτος, Υφαντής, Ξέρας, Μοσχάκης (69' Βουκομάνοβιτς), Μυργιώτης

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Αραμπατζής, Ντιμιτρόφσκι, Αντιλέχου, Γκομές, Σπίνουλας, Ζορμπάς (46' Γεωργακόπουλος), Νίκιτς, Ανδρεόπουλος, Επστάιν (69' Γκερέκος), Γεωργίου (58' Τρεπεκλής), Τουράμ

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα