«Πάει» για Σελίν ο Αστέρας

Γιώργος Ντυμένος
«Πάει» για Σελίν ο Αστέρας

bet365

Ο Αστέρας έχει επαφές με τον πρώην στόπερ του Πλατανιά και άμεσα αναμένονται εξελίξεις - Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Ντιναμό Μόσχας
Δεδομένη είναι στον Αστέρα η προσθήκη ενός κεντρικού αμυντικού. Ισως και δύο. Ο «εκλεκτός» των Αρκάδων είναι ο Γεβγέν Σελίν. Γνώριμός μας από την παλαιότερη θητεία του στον Πλατανιά, ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός είναι σε επαφές με την Ντιναμό Κιέβου ώστε να λύσει το συμβόλαιό του καθώς δεν υπολογίζεται. Στην Τρίπολη έχουν ήδη ξεκινήσει την σχετική... διαδικασία των επαφών, περιμένουν να αποδεσμευτεί και πλέον το deal είναι πολύ πιθανό να συμβεί. Ετσι ο παίκτης θα αγωνιστεί στην Σούπερ Λιγκ με δεύτερη διαφορετική ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα