Απορρίφθηκε η ένσταση του ΠΑΣ

Gazzetta team
Απορρίφθηκε η ένσταση του ΠΑΣ

bet365

Όπως αναμενόταν, δεν δικαιώθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα στην ένταση που έκανε για το ματς με τον Ηρακλή, όπως ανακοίνωσε το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είδε την ένταση που έκανε για το ματς με τον Ηρακλή να πέφτει στο κενό.

Το θέμα που είχε προκύψει είχε να κάνει με το ότι ο διαιτητής, Δημήτρης Καραντώνης, δεν διέκοψε την αναμέτρηση μετά τα επεισόδια των οπαδών των γηπεδούχων.

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει:

Ε) ΠΑΕ Ηρακλής: «Βάσει των αναφερομένων στο από 05/12/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 05/12/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της : Συνεκδικάζει την υπ’ αριθ. πρωτ. 505/6-12-2016 κλήση προς απολογία σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ και την υπ’ αριθ. πρωτ. 506/7-12-2016 ένσταση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την εγκαλουμένη ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ από τις αποδιδόμενες σ’ αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις.

ΣΤ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: "Με το παρόν, σας κοινοποιούμε την από 7-12-2016 ένστασή σας κατά του κύρους του αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων ΠΑΕ Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο οποίος τελέσθηκε στις 5-12-2016, και σας γνωστοποιούμε ότι ορίσαμε ως ημερομηνία για την εκδίκασή της την 08η-12-2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:30, κατά την οποία και καλείσθε προκειμένου να παρασταθείτε ενώπιον του ημετέρου δικαιοδοτικού οργάνου.": Συνεκδικάζει την υπ’ αριθ. πρωτ. 505/6-12-2016 κλήση προς απολογία σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ και την υπ’ αριθ. πρωτ. 506/7-12-2016 ένσταση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την ως άνω ένσταση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ως μη νόμιμη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα