Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0

Gazzetta team
Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0

bet365

Η Ατλέτικο γνώρισε την ήττα με 3-0 από τη Βιγιαρεάλ και έμεινε με μόλις 2 νίκες στις 7 τελευταίες αγωνιστικές.

Η Βιγιαρεάλ ήταν καλύτερη, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της Ατλέτικο, έφτασε στη νίκη με 3-0 και ξεπέρασε τους ροχιμπλάνκος στη βαθμολογία. Η ομάδα του Σιμεόνε δεν είναι εδώ και καιρό σε καλή κατάσταση και με μόλις 2 νίκες στις 7 τελευταίες αγωνιστικές έχουν πέσει στην 6η θέση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και στο 13’ ο Σάβιτς έσωσε στη γραμμή την Ατλέτικο μετά την προσπάθεια του Ντος Σάντος. Οι Μαδριλένοι ισορρόπησαν μετά το 15’, είχαν δοκάρι στο 19’ με τον Κόκε, όμως εκείνη ήταν και η καλύτερη ευκαιρία τους στο ματς. Στο 28’ έπειτα από λάθος του Τιάγκο, ο Τριγκέρος έκανε το 1-0 με διαγώνιο σουτ, ενώ στο 38’ έπειτα από ασταθή απόκρουση του Ομπλάκ ο Ντος Σάντος με δεύτερη προσπάθεια από κοντά έκανε το 2-0!

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Ατλέτικο δέχθηκε δύο γκολ στο πρώτο μέρος μετά το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο του 2016, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό ο Σιμεόνε έχασε και τον Ομπλάκ με τραυματισμό... Οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στην επανάληψη, οι ροχιμπλάνκος δεν μπορούσαν με τίποτα να σκοράρουν και στις καθυστερήσεις ήρθε και το 3-0 με τον Σοριάνο!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα