Αποδυτήρια αχούρι... (pics)

Φώτης Καρακούσης
Αποδυτήρια αχούρι... (pics)

bet365

Αν κάποιος ψάχνει να βρει τον ορισμό της έκφρασης αποδυτήρια-αχούρι, δεν έχει κάτι παραπάνω από το να δει αυτά του ΠΑΟ Κουταλά, με την φιλοξενούμενη ομάδα Θύελλα Κ. Διμηνιού να δημοσιεύει σχετικές φωτογραφίες.

Τι και αν βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν το τέλος του 2016; Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο ποδόσφαιρό μας τα πράγματα όχι μόνο μένουν ίδια, αλλά χειροτερεύουν, ειδικά όσον αφορά τις συνθήκες ενός αγώνα. Και καλά να μην υπάρχουν υποδομές., αυτό σε κάποιο βαθμό είναι λογικό με δεδομένα τα προβλήματα που υπάρχουν στην χώρα μας.

Όμως άλλο αυτό και άλλο το να διεξάγονται αγώνες και οι παίκτες να πρέπει να αλλάξουν μέσα σε αποδυτήρια-αχούρια, όπως αυτό στην αναμέτρηση ΠΑΟ Κουταλά-Θύελλα Διμηνιού για το πρωτάθλημα της Β' Κορινθίας. Οι φιλοξενούμενοι πήγαν να αλλάξουν και σύμφωνα πάντα με τα όσα κατήγγειλαν οι άνθρωποι της Θύελλας, ανεβάζοντας και σχετικές φωτογραφίες, αυτό που αντίκρισαν ήταν τραγικό.

Τα αποδυτήρια θύμιζαν σκουπιδότοπο με τον πρόεδρο της Θύελλας Μιχάλη Λαμπράκη να ανεβάζει τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναφέροντας καθαρά ειρωνικά: «Ευχαριστούμε την ομάδα του ΠΑΟ Κουταλά για την φιλοξενία στο χθεσινό παιχνίδι. Τα αποδυτήρια ήταν τόσο καθαρά που αλλάξαμε στον πάγκο μέσα στο γήπεδο για να μην τα λερώσουμε. Θερμά συγχαρητήρια επίσης στο ΝΟΥΜΕΡΟ έξι , αρχηγό του Κουτάλα που ζήτησε να υπογράψει με επιφύλαξη το Φ.Α. επειδή ζητήσαμε και έγραψε ο διαιτητής την κατάσταση των αποδυτηρίων καθώς όπως είπε ήταν μια χαρά».

 

Τελευταία Νέα