«Δεν υπήρχε πανικός όταν έπεφτε το αεροπλάνο»
Ο Χένζελ είναι ένας από τους έξι που κατάφεραν να ανασυρθούν ζωντανοί, αλλά όπως τονίζει , την στιγμή που το αεροπλάνο έχανε ύψος επικρατούσε ηρεμία!
«Δεν ξέραμε τι επρόκειτο να συμβεί. Κανείς δεν μας είπε να βάλουμε τις ζώνες μας. Όποτε ρωτούσαμε για το πότε θα φτάσουμε στον προορισμό μας, απαντούσαν 'σε δέκα λεπτα'.
Δεν υπήρχε πανικός, ούτε φωνές κατά την διάρκεια της πτώσης. Επικρατούσε ηρεμία», ανέφερε ο Χένζελ προσθέτοντας:
«Μετά τη συντριβή ένιωσα σαν να ήμουν σε ταινία, σε έναν εφιάλτη. Πίστευα πως κάποια στιγμή θα ξυπνούσα.
Το χειρότερο ήταν που είδα δίπλα μου σκοτωμένους συναδέλφους μου και άλλους ανθρώπους. Είχα σπασμένα πλευρά και έπρεπε να βάλω τα δυνατά μου για να απεγκλωβιστώ».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
