Πρώτη και χωρίς να φορτσάρει η Παναχαϊκή (vids & pics)

Πρώτη και χωρίς να φορτσάρει η Παναχαϊκή (vids & pics)

Φώτης Καρακούσης
Πρώτη και χωρίς να φορτσάρει η Παναχαϊκή (vids & pics)

bet365

Χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει η Παναχαϊκή επικράτησε με 1-0 της Θήβας και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ανεβάζοντας στους 5 την διαφορά από τον δεύτερο Παναρκαδικό.

Όταν είσαι το φαβορί για άνοδο στον όμιλό σου στην Γ' Εθνική, θα πρέπει να κερδίζεις ακόμα και όταν δεν παίζεις καλά. Η Παναχαϊκή είναι το μεγαλύτερο όνομα στον 3ο όμιλο και σήμερα στην Αγυιά έκανε αυτό που έπρεπε, χωρίς να παίξει καλά. Οι... ροσσονέρι επικράτησαν με 1-0 της Θήβας και παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου όπως προαναφέραμε δεν χρειάστηκε να φορτσάρει, καθώς φάνηκε ξεκάθαρα το ότι είχε να αγωνιστεί για 14 ημέρες λόγω του ρεπό που είχε. Ακόμα και έτσι όμως πήρε τους πολύτιμους τρεις βαθμούς που σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως αυτό της Γ' Εθνικής, είναι το πιο σημαντικό.

Οι Πατρινοί μπροστά σε περισσότερο από 2.000 ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, σκόραραν με τον Αργυρόπουλο στο 25', έχασαν πέναλτι με τον Φωτάκη στο 30' και μετά κατέβασαν ταχύτητα παίρνοντας με άνεση όπως προαναφέραμε το τρίποντο, κρατώντας την διαφορά από τον Παναρκαδικό στο συν 5, ενώ έχουν και ένα ματς λιγότερο.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι έδειξαν ποιότητα, αλλά φάνηκε ξεκάθαρα η αγωνιστική τους απραξία λόγω του ρεπό. Η Θήβα από την άλλη δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να τους κοιτάξει στα μάτια και δεν δημιούργησε ούτε μισή ευκαιρία, μένοντας έτσι στις τελευταίες θέσεις του τρίτου ομίλου.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Αδαμόπουλος, Γκίνο, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Στεργίδης (87 ΄ Πιτταράς), Φωτάκης, Αργυρόπουλος (68΄Μπιτσάκος), Ελευθεριάδης, Σιαλμάς (64΄ Μωραίτης).

ΘΗΒΑ (Λάμπρου): Μονός, Κουτσούμπας, Τσατσάρωνης ( 75΄ Κοτωρός), Γεωργίου, Ευσταθίου, Μαυρόπουλος, Αργυρίου, Δέδες, Σπανός, Τσομπάνης (64΄Μεταξούδης), Κατσογιάννης (59΄Μπέκα).

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα