Ντοναρούμα: «Η ομάδα δεν κέρδισε...»

Gazzetta team
Ντοναρούμα: «Η ομάδα δεν κέρδισε...»

bet365

Ο Ντοναρούμα δεν... χάρηκε για το βραβείο MVP που πήρε στο ματς με την Βέροια


Ο Ντοναρούμα αναδείχθηκε MVP του αγώνα με την Βέροια, όμως ο Ιταλός πορτιέρο δεν «χάρηκε» για την εμφάνισή του καθώς ο Αστέρας δεν πήρε τη νίκη. «Νιώθω ότι έκανα καλά τη δουλειά μου, ωστόσο το σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα δεν κέρδισε. Ας ελπίσουμε αυτούς τους πόντους που δεν κερδίσαμε σήμερα να τους κερδίσουμε στα επόμενα ματς... Προσπαθούμε να κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε τη δουλειά μας και να ακολουθούμε τις εντολές του προπονητή. Νομίζω ότι είχαμε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε, όπως φυσικά και ο αντίπαλος. Ευτυχώς δεν δεχθήκαμε κάποιο γκολ. Συνεχίζουμε τη δουλειά για να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα», είπε αρχικά.


Και συνέχισε. «Έχουμε τέσσερα ματς να κερδίσουμε, αλλά εγώ θέλω να βλέπω τα καλά σημάδια. Η ομάδα είναι ενωμένη, είμαστε όλοι μια γροθιά και προσπαθούμε για το καλύτερο. Το ματς δεν πήγε τόσο καλά όσο περιμέναμε. Η ομάδα έχει πολλά να δώσει και θα το δούμε αυτό στα επόμενα ματς. Εγώ προσπαθώ να κάνω όσο καλύτερα μπορώ τη δουλειά μου. Σε κάποιες αποκρούσεις ίσως ήμουν πιο τυχερός, σε κάποιες άλλες προέβλεψα αυτό που θα γινόταν και γι' αυτό ίσως φάνηκαν εντυπωσιακές. Για μένα αυτά έχουν περάσει, κοιτάω μπροστά μαζί με την ομάδα γιατί έρχονται πολύ δύσκολα ματς».

-

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα