Με Τσόρι και Πάρντο στα Γιάννενα

Gazzetta team
Με Τσόρι και Πάρντο στα Γιάννενα

bet365

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός, που πάει στα Γιάννενα με Τσόρι και Πάρντο, αλλά χωρίς Ομάρ, Μάριν, Ρομαό και Καπίνο.

Με μία πρωινή προπόνηση, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον ΠΑΣ ο Ολυμπιακός, με τον Μπέντο να ανακοινώνει την αποστολή για το παιχνίδι της Δευτέρας. Σε αυτήν, συμπεριλήφθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Τσόρι και δεν αποκλείεται, μάλιστα, να πάρει ξανά χρόνο συμμετοχής. Παράλληλα, κανονικά μπήκε στην αποστολή και ο Πάρντο παρά το πρόβλημα που αντιμετώπισε χτες. Αντίθετα, εκτός έμεινε για ακόμα μία φορά ο Μάριν, όπως και ο Καπίνο που αν και γυμνάζεται κανονικά, δεν είναι σε θέση να προσφέρει ακόμα. Επίσης, δεν υπολογίζονται ούτε οι Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Βούρος και Ζντιέλαρ που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα, ενώ αντίθετα έτοιμος είναι ο Ρέτσος που υπολογίζεται κανονικά. Εκτός είναι και ο Ρομαό ενώ off τέθηκε και ο Μπουχαλάκης.

Αναλυτικά τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ταξιδεύουν για τα Ιωάννινα: Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά και Βιάνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα