Έπιασε κορυφή η Λαμία

Έπιασε κορυφή η Λαμία

bet365

Μεγάλη νίκη για την Λαμία, αν και με παίκτη λιγότερο επικράτησε με 1-0 των Τρικάλων και έπιασε κορυφή. Επικό παιχνίδι και 4-2 ο Πανσερραϊκός τον Παναιγιάλειο, εύκολα ο Αχαρναϊκός, 3-1 την Καλλιθέα.

Λαμία - Τρίκαλα 1-0

Το... τρένο της Λαμίας δεν σταματάει πουθενά! Η ομάδα της Φθιώτιδας, επικράτησε και των Τρικάλων με 1-0 και έμεινε ολομόναχη στην κορυφή της Football League.

Η εικόνα της αναμέτρησης στο πρώτο μέρος, δεν έδειχνε σε καμία περίπτωση πως η Λαμία θα μπορούσε να πάρει τη νίκη. Τα Τρίκαλα ήταν ανώτερα, με τον Γιαννιτσάνη να απειλεί συνεχώς και τον Βέρτζο να έχει δοκάρι μετά από κεφαλιά στο 19'. Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, κάτι το οποίο θα έπρεπε να ικανοποιεί την Λαμία.

Στην επανάληψη όμως, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και ήταν πιο απειλητικοί. Με τον Ντουρμισάι προσπάθησαν να σκοράρουν, χωρίς αποτέλεσμα. Στο 83', ο Μπλάζιτς είδε δεύτερη κίτρινη και άφησε την ομάδα του με 10 ποδοσφαιριστές. Το έργο της Λαμίας φαινόταν ακόμα πιο δύσκολο, όμως τελικά δεν ήταν! Στο 85', ο Αναστασιάδης μετά από σέντρα του Αυγενικού, έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 1-0.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με την Λαμία μετά από πέντε αγωνιστικές να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής!

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Βαλιός, Όμο, Μπλάζιτς, Τσούκαλος (55' Αυγενικού), Βασιλόγιαννης (89' Μπουλούλης), Ντουρμισάι, Βάντερσον (87' Κοτσώνης).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Γκόλιας, Λαμπάκης, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Λεάντρο, Μουμίν, Σερζίνιο (57' Μπαϊκαρά), Δουκάκης (80' Στογιάνοβιτς), Γιαννιτσάνης, Στεφάνοβιτς (65' Κουσκουνάς).

Πανσερραϊκός - Παναιγιάλειος 4-2

Απίστευτο ματς με τρεις ανατροπές και έξι γκολ στις Σέρρες, όπου ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 4-2 του Παναιγιάλειου.

Σε ένα ματς που δεν έδειχνε ότι θα έχει τόσο θέαμα και τόσα τέρματα, μέχρι το 20’ δεν υπήρχαν φάσεις, όμως σε εκείνο το σημείο η σέντρα σουτ του Κάκκο κόντραρε και κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Παναιγιάλειος, όμως, είχε απάντηση και με δράστη τον Κρητικό στο 33’ και το 62’ έφερε «τούμπα» το ματς.Παρόλα αυτά, η ομάδα του Βόκολουτ δε μπόρεσε να χαρεί για πολύ το προβάδισμα…

Στο 67’ ο Τσιμίκας κατάφερε να φέρει και πάλι σε ισορροπία το παιχνίδι, ενώ στο 74’ και το 79’ οι Κανούλας και Βοσκόπουλος βρήκαν κι αυτοί δίχτυα, ολοκληρώνοντας έτσι μία ακόμα ανατροπή στο πιο εντυπωσιακό ματς της ημέρας, που βρήκε τον Πανσερραϊκό θριαμβευτή.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκας, Στέβιτς, Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Ρούτσης (63’Φουσού), Τσιμίκας, Χατζηδημητρίου, Κάκκο (63’ Κανούλας), Τσούτσης, Μαφουτά (85’ Κτιστόπουλος).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Σανδραβέλης, Βλάχος, Ντέμο (85’ Μωυσίδης), Ρότα, Μπούζας (75’ Ξόμπλιος), Καζναφέρης, Κατίδης, Σκαρτσίλας (63’ Μπουρλάκης), Κρητικός, Τσιλιγκίρης.

Αχαρναϊκός - Καλλιθέα 3-1

Μία ακόμα νίκη για τον Αχαρναϊκό, που δε συνάντησε κανένα εμπόδιο από την Καλλιθέα, της οποίας και επικράτησε πολύ εύκολα με 3-1.

Η ομάδα από το Μενίδι ήταν απόλυτη κυρίαρχος και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 15' με τον Ματσούκα. Λίγο νωρίτερα είχε κερδίσει πέναλτι ο Αναστασίου, ο Ματσούκας το εκτέλεσε, ο Ντούνης τον νίκησε, αλλά με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το παιχνίδι όσο περνούσε η ώρα, έμοιαζε με... κατηφόρα, αφού η Καλλιθέα που είχε κάνει και από νωρίς δύο αναγκαστικές αλλαγές, δε μπορούσε να δημιουργήσει και είχε αφεθεί στις διαθέσεις του Αχαρναϊκού.

Έστω κι αν άργησαν, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν στο 72' τα τέρματά τους με τοβ Τζιώρα, ενώ στο 74' κλείδωσαν το «τρίποντο» με δράστη τον Παπατόλιο. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Γκίνη, που έγραψε το τελικό 3-1 στο 82'.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Αποστολίδης, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Μουστάκης, Αναστασίου, Ψιάνος, Τσεμπερίδης (70’ Παπατόλιος), Τζέφερσον, Γουέρε, Ματσούκας (79’ Πλαβούκος), Ντούνγκα (60’ Τζιώρας).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: (Τάκης Γκώνιας): Ντούνης, Λεβέντης (11’ λ.τρ. Συριόπουλος), Σταμόπουλος, Μουκτάρης, Πάτας, Γκίνη, Ηλιάδης (76’ Τοπάλι), Μάκο, Τσίπρας (29’ λ.τρ. Σμυρλής), Σταματάκος, Γουόρντεν.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα