Πρώτη φορά πρωταθλητές, δίχως... σουτ στην εστία! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Πρώτη φορά πρωταθλητές, δίχως... σουτ στην εστία! (vids)

bet365

Οι Seattle Sounders των Ίβανσιτς και Βαλντέζ, κατέκτησαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στο MLS Cup στον μεγάλο τελικό με την Toronto FC, σε μια επιτυχία που ήρθε για τον σύλλογο δίχως... σουτ στην εστία σε ολόκληρη την αναμέτρηση!

Η ομάδα από το Σιάτλ επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι με το τελικό 5-4 για να γίνει η νέα κάτοχος του MLS Cup και να φτάσει σε αυτό το επίτευγμα για πρώτη φορά στα χρονικά της παρουσίας της στο αμερικανικό πρωτάθλημα.

Τεράστιο μερίδιο της επιτυχίας πιστώνεται ο πορτιέρο των Sounders, Φρέι, ο οποίος μάλιστα είχε μεταγραφεί το 2013 από την Τορόντο και πραγματοποίησε τρομερή απόκρουση σε ψιλοκρεμαστή κεφαλιά με κατεύθυνση προς το «παραθυράκι» της εστίας του, κρατώντας το «μηδέν» για την ομάδα του!

Στους φετινούς Πρωταθλητές του MLS αγωνίζονται τόσο ο πρώην «πράσινος», Αντρές Ίβανσιτς, όσο και ο άλλοτε «ερυθρόλευκος», Νέλσον Βαλντέζ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα