Μπέντο: «Στα νοκ άουτ θα κριθούμε»

Gazzetta team
Μπέντο: «Στα νοκ άουτ θα κριθούμε»

bet365

Ικανοποιημένος για την πρόκριση στους «32» του Europa League εμφανίστηκε ο Πάουλο Μπέντο, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να τονίζει τη σημασία της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ.

Ο Πάουλο Μπέντο μίλησε στους παίκτες του για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, ενώ τους τόνισε τη σημασία της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Πηγάδια.

«Τώρα είναι μπροστά μας είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί απέναντι στον ΠΑΣ. Σε ό,τι αφορά την Ευρώπη, αυτήν τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα. Προκριθήκαμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παίξουμε και πάλι στην Ευρώπη τον Φεβρουάριο. Σε εκείνα τα νοκ άουτ παιχνίδια θα κριθούμε, σε εκείνους τους αγώνες θα φανεί τι μπορέσαμε να καταφέρουμε», είπε ο Πορτογάλος στους παίκτες του βάσει των όσων υποστηρίζει η «Goal».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα