Επιστροφή για Μποτία και «Μίλι» και σκέψεις 11άδας

Δημήτρης Τομαράς
Επιστροφή για Μποτία και «Μίλι» και σκέψεις 11άδας

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Οι Μποτία και Μιλιβόγεβιτς φαίνεται πως επανέρχονται στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ. Θέση και για Ρέτσο εφόσον πιάσει το 100%.

Μία πιθανή 11άδα για τον ΠΑΣ θα είναι με Λεάλι κίπερ, Φιγκέϊρας και Ρέτσο στα δύο άκρα και Μποτία και Ντα Κόστα στο κέντρο της άμυνας.

Στον άξονα οι Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς και Φορτούνης, στα άκρα οι Πάρντο, Σεμπά και Ελιουνούσι δίνουν... μάχη για δύο θέσεις. Φορ ο Ιντέγε. Βέβαια από την στιγμή που ο Μπέντο δεν έχει κάνει επαρκείς δοκιμές περισσότερα θα φανούν την Κυριακή για τους 11 για το ΠΑΣ - Ολυμπιακός. Καλά δείγματα με ΑΠΟΕΛ πάντως έδειξαν Ρομαό και Τσόρι ενώ μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα για Μάρτινς και Φορτούνη.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα