Μπέντο: «Λιγότερα λάθη και νίκη με ΠΑΣ»

Δημήτρης Τομαράς
Μπέντο: «Λιγότερα λάθη και νίκη με ΠΑΣ»

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο που παραμένει υπό κρίση και σε καθεστώς μεγάλης πίεσης μίλησε για την ανάγκη ο Ολυμπιακός να κάνει πιο λίγα λάθη και να κερδίσει τον ΠΑΣ.
Μιλώντας στη Nova είπε μεταξύ άλλων:
Κύριε Μπέντο, σε δύο μήνες από τώρα ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στο Europa League για τα ματς της φάσης των «32». Τι θα πρέπει να διορθώσει στο παιχνίδι του ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση; «Το Europa League είναι μία διοργάνωση για την οποία έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας μέχρι να αρχίσει ξανά. Μέχρι τότε πρέπει να συγκεντρωθούμε στις εσωτερικές υποχρεώσεις μας, στις διοργανώσεις που παίρνουμε μέρος, το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Έως τότε θα έχουμε πάρα πολύ χρόνο μπροστά μας για να προετοιμαστούμε και για να δούμε τι θα συμβεί όταν θα ξεκινήσει ξανά. Γιατί αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον να μιλάμε πριν καλά – καλά γίνει η κλήρωση και μάθουμε τον αντίπαλό μας. Όταν γίνει η κλήρωση, θα έχουμε πράγματα να σκεφθούμε. Όμως και πάλι έχουμε πάρα πολύ χρόνο μπροστά μας».
Την Δευτέρα αντιμετωπίζετε τον ΠΑΣ Γιάννινα που φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να μειώσετε τα λάθη που έγιναν στην Κύπρο ώστε να εξασφαλίσει η ομάδα σας ένα θετικό αποτέλεσμα; «Το ζητούμενο είναι να κάνεις όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη σε έναν αγώνα. Δεν υπάρχει κανένας ποδοσφαιρικός αγώνας που να μην γίνονται καθόλου λάθη. Αυτό που προσπαθεί μία ομάδα είναι να κάνει όσο το δυνατόν πιο λίγα λάθη γίνεται στο παιχνίδι της. Αλλά και να αναγκάσει τον αντίπαλο να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερα λάθη γίνεται. Εμείς για αυτό προετοιμαζόμαστε. Πάντα το παιχνίδι μας βασίζεται σε αυτό. Και πάντα γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι θα έχει δυσκολίες. Απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο και αν παίζουμε, προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε. Ξέρουμε, λοιπόν, ότι τη Δευτέρα θα αντιμετωπίσουμε πολλές δυσκολίες. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μία ομάδα η οποία έχει κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Αν θυμάμαι καλά έχει χάσει μόνο ένα παιχνίδι. Ο ΠΑΣ θα προσπαθήσει να διατηρήσει την καλή του πορεία, γιατί είναι μία ομάδα η οποία διεκδικεί την είσοδό της στο Europa League.
Είναι μία ομάδα η οποία κατά το παρελθόν έχει κάνει πάρα πολύ καλές διαδρομές και που παραδοσιακά αποτελεί μία πολύ δύσκολη έδρα για τον Ολυμπιακό. Πάντα βρίσκουμε προβλήματα εκεί και γι’ αυτό θα είμαστε συγκεντρωμένοι και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε λίγα λάθη και να αναγκάσουμε τον αντίπαλό μας να κάνει περισσότερα λάθη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί στο παιχνίδι μας. Γνωρίζουμε πως θα είναι δύσκολο. Όμως εμείς θέλουμε τη νίκη για να κρατήσουμε τη βαθμολογική μας διαφορά και να συνεχίσουμε με τον ίδιο καλό τρόπο που κάνουμε έως τώρα στο πρωτάθλημα».
Έχετε καταλήξει στις εισηγήσεις που θα κάνετε στην διοίκηση αναφορικά με τη μείωση του αριθμού του ρόστερ το χειμώνα; Θα περιμένουμε και μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο; «Όταν έρθει η στιγμή θα τα συζητήσουμε εσωτερικά φυσικά. Πρώτοι θα είναι άλλοι άνθρωποι που θα το μάθουν. Θα είναι κάτι που θα συζητηθεί μέσα στο σύλλογο. Φυσικά οι πρώτοι που θα το μάθουν θα είναι οι ποδοσφαιριστές, πριν πούμε οτιδήποτε πάνω σε αυτό το θέμα δημόσια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα