«Και οι… Πρωταθλητές στραβοπάτησαν»

Βασίλης Βλαχόπουλος
«Και οι… Πρωταθλητές στραβοπάτησαν»

bet365

Ο Νίκος Αναστόπουλος ασχολήθηκε με τη νίκη του Άρη στην Ελευσίνα αλλά και τις… γκέλες άλλων ομάδων της Football League θέλοντας να καταδείξει ότι κάθε προγνωστικό εμπεριέχει υψηλό βαθμό ρίσκο.

«Πετύχαμε μια σημαντική νίκη. Η βαθμολογική θέση αδικεί τον Πανελευσινιακό γιατί ήταν ομάδα που πάλεψε. Δεν ξεκινήσαμε καλά με αποτέλεσμα να δεχθούμε το γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί και δεύτερο όπου το παιχνίδι θα δυσκόλευε περισσότερο για μας. Είχαμε τις ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε και πριν το γκολ του Νέτο, δεν το καταφέραμε. Ηρθε η στιγμή του γκολ, έγινε και η ανατροπή και στο δεύτερο ημίχρονο φροντίσαμε να απλοποιήσουμε τα πράγματα. Πετύχαμε το τρίτο γκολ και θα μπορούσαμε να διευρύνουμε το σκορ», είπε αρχικά.

Ρωτήθηκε για τις διαδοχικές νίκες της ομάδας του. «Εμείς κρατάμε τους βαθμούς και συνεχίζουμε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Το προηγούμενο διάστημα ειπώθηκαν πολλά πράγματα, βλέπετε όμως ότι οι ομάδες που είχαν αναδειχθεί πρωταθλήτριες στα φιλικά παιχνίδια, στραβοπάτησαν».

Ερωτηθείς για τον αγώνα που ακολουθεί απέναντι στα Τρίκαλα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», απάντησε ότι… «αυτή τη στιγμή, για μας προέχει ο αγώνας με τη Βέροια. Το Κύπελλο είναι ο δεύτερος στόχος μας και θα κοιτάξουμε να βγούμε πρώτοι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα