Οσασούνα-Μπαρτσελόνα 0-3 (vid)

Gazzetta team
Οσασούνα-Μπαρτσελόνα 0-3 (vid)

bet365

Με τους Μέσι (2 γκολ) και Σουάρες να σκοράρουν, η Μπαρτσελόνα πέρασε από την Παμπλόνα κερδίζοντας την Οσασούνα με 3-0. Στους τρεις βαθμούς η διαφορά από την κορυφή.

Μετά την ισοπαλία στο clasico Μπαρτσελόνα έψαχνε μόνο τη νίκη στην έδρα της Οσασούνα για να αφήσει πίσω της το γκολ του Ράμος στις καθυστερήσεδς, το οποίο είναι η αλήθεια πόνεσε τους Μπλαουγκράνα. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε από το πρώτο λεπτό πήρε τον έλεγχο του αγώνα και ήταν αυτή που απείλησε την εστία των γηπεδούχων.

Ο Μέσι όμως έχασε κλασικές ευκαιρίες για γκολ, και παραλίγο να το πληρώσει όταν ο Ριέρα δεν κατάφερε να βρει την μπάλα στην προβολή που έκανε με τον Τερ Στέγκεν εξουδετερωμένο. Στην επανάληψη όμως η Μπαρτσελόνα δεν είχε διάθεση για νέα γκέλα και μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει το ματς. Έτσι, αρχικά στο 59' ο Σουάρες σε κενό τέρμα άνοιξε το σκορ μετά από πάσα του Άλμπα, με τους παίκτες της Οσασούνα να διαμαρτύρονται για οφσάιντ του Ουρουγουανού.

Στη συνέχεια ήταν η σειρά του Μέσι να αναλάβει δράση και στο 72' κλείδωσε την υπόθεση-νίκη όταν ο Άλμπα με την δεύτερη ασίστ στο ματς βρήκε τον Αργεντινό σούπερ σταρ ο οποίος με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Κάπου εκεί ο ρυθμός έπεσε με τον Μέσι στο 92' να πετυχαίνει ένα από τα γνωστά του εντυπωσιακά γκολ και αφού αρχικά με συνεχόμενες προσποιήσεις άδειασε δύο αμυντικούς της Οσασούνα, και να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις:

Οσασούνα: Πέρεθ, Όιερ (63' Τάνιο), Μιγκέλ Φλάνιο (46' Γκαρθία), Μάρκεθ, Κλερκ, Τσάουσιτς, Τόρες, Ντε λας Κουέβας, Μπερενχέρ, Λεόν, Ριέρα (70' Κόδρο).
Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Άλμπα, Μπουσκέτς, Αντρέ Γκόμες (76' Ραφίνια), Ινιέστα, Μέσι, Τουράν (59' Σουάρεθ), Σουάρες

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα