Ψάχνει νίκη ηρεμίας η ΑΕΚ

Θοδωρής Βασίλης
Ψάχνει νίκη ηρεμίας η ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ ψάχνει μόνο τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό για να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα,την ώρα που Αστέρας Τρίπολης και Ξάνθη θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους απέναντι στις Βέροια και ΑΕΛ.

Η ΑΕΚ ψάχνει αντίδραση μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και κόντρα στον Λεβαδειακό δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Οι «κιτρινόμαυροι» τα άκουσαν χθες από τους οπαδούς οι οποίοι επισκέφτηκαν τα Σπάτα και ξέρουν καλά ότι πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για γκέλες.

Ο Ζοσέ Μοράις δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Τσιγκρίνσκι, Μπακασέτα, ενώ τιμωρημένος είναι ο Μάνταλος με τον Πορτογάλο τεχνικό να αφήνει εκτός και τον Βάργκας.

Ο Λεβαδειακός από την πλευρά του θα κατέβει στο ΟΑΚΑ χωρίς άγχος αφού δεν έχει να χάσει τίποτα και θα προσπαθήσει γιατί όχι να επαναλάβει την περσινή του επιτυχία και να φύγει με το διπλό. Εκτός οι Καραμπουέ, Σουμπίνιο, Μπελγκαζουανί.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Χέρτα - Βέρντερ Βρέμης.

Στο πρώτο ματς που ανοίγει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής, ο Αστέρας Τρίπολης θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Βέροια. Οι Αρκάδες προέρχονται από την ήττα στην Ξάνθη κι θέλουν το τρίποντο ώστε να ξεφύγουν από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας βυθίζοντας παράλληλα την Βέροια.

Τέλος, Ξάνθη και ΑΕΛ δίνουν ραντεβού στα Πηγάδια με τους γηπεδούχους να θέλουν να κάνουν το 2 στα 2 εντός έδρας, αφού την προηγούμενη αγωνιστική ειχαν επικρατήσει του Αστέρα Τρίπολης. Επιστρέφει μετά από δύο μήνες ο Σολτάνι. Η ΑΕΛ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο και ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα με τον Σάκη Τσιώλη να αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα αφού εκτός είναι οι Ντοντό, Φάρκας, Φατιόν, Βαρέλα, Μασούρα.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

15:00 Novasports3 Αστέρας Τρίπολης-Βέροια
17:15 Novasports1 Ξάνθη-ΑΕΛ
19:30 Novasports 2 ΑΕΚ-Λεβαδειακός

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα