Από τον... Παράδεισο στην Ουνιβερσιτάτεα!

Gazzetta team
Από τον... Παράδεισο στην Ουνιβερσιτάτεα!

bet365

«Μεταγραφή» από τη Γειτονιά των Αγγέλων! Η Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα δεν θα ξεχάσει ποτέ τη Σαπεκοένσε και τον Τιαγκουίνιο!

Η Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα θυμάται τη Σαπεκοένσε και σε μια συμβολική κίνηση... έφερε από τη γειτονιά των Αγγέλων τον Τιάγκο ντα Ρόσα Βιέιρα. Η μοίρα ήταν άδικη απέναντι στον βραζιλιάνικο σύλλογο και η ομάδα της Ρουμανίας προχώρησε σε μια virtual μεταγραφή που θα προκαλέσει σάλο. «Οι Βραζιλιάνοι παίκτες μας έγιναν τρεις. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή, η πραγματική αγάπη. Το πάθος έφτασε στο αποκορύφωμα. Ποδόσφαιρο σημαίνει πνεύμα και φιλοδοξίες. Ετσι, ο Tiago da Rocha Vieira, γνωστός ως Tiaguinho, θα είναι ο παίκτης της Ουνιβερσιτάτεα. Σε κάθε ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, η φανέλα του με το «94» θα είναι στα αποδυτήρια. Ο 22χρονος προστέθηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα» αναφέρει η ανακοίνωση της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα