Έτοιμη για Ν. Σμύρνη η Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Έτοιμη για Ν. Σμύρνη η Κέρκυρα

bet365

Χωρίς κάποιο πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Κέρκυρας για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Επιστρέφει ο Ζορμπάς.

Στη Ν. Σμύρνη δοκιμάζεται την Κυριακή η Κέρκυρα. Οι «Φαίακες», μετά από τις δύο ισοπαλίες με Ολυμπιακό και ΑΕΚ θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και με τον στόχο αυτό θα αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου, έχει στη διάθεσή του μετά από δύο παιχνίδια και πάλι τον Παναγιώτη Ζορμπά, ενώ άφησε εκτός τον Αλέξανδρο Αρναρέλλη. Από εκεί και πέρα, εκτός έμεινε και πάλι ο τραυματίας Ντιόγκο, όπως επίσης και οι Ναζίμ, Παμλίδης, Γρομητσάρης, Χιντζίδης, Τζανουλίνος και Τριαντάφυλλος.

Αναλυτικά η αποστολή: Αραμπατζής, Κουτζαβασίλης, Gomes, Σπίνουλας, Adilehou, Dimitrovski, Βενέτης, Ιωάννου, Nikic, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Ζαραδούκας, Κόντος, Doualla, Epstein, Ζορμπάς, Thuram, Γεωργίου, Γεωργακόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα