Ντέμης: «Δεν λειτουργεί»!

Gazzetta team
Ντέμης: «Δεν λειτουργεί»!

bet365

Με αφορμή (και) την επίσκεψη των οπαδών της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο ο Νικολαΐδης αναφέρθηκε στο φαινόμενο της... κατσάδας των παικτών από τους οπαδούς.

Μετά τον Παναθηναϊκό και την επίσκεψη των οπαδών στην προπόνηση, την υποδοχή των οργανωμένων και μη του ΠΑΟΚ, ήταν η σειρά των οπαδών της ΑΕΚ να τα... πουν ένα χεράκι με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την κακή εικόνα της Ένωσης και τα αποτελέσματα αυτής...

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην ραδιοφωνική του εκπομπή (στον ΣΠΟΡ FM 94,6) αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο φαινόμενο αφού ρωτήθηκε σχετικά τονίζοντας πως μπορεί να φέρει αποτέλεσμα για ένα ματς μία τέτοια κίνηση, αλλά μέχρι εκεί...

«Το έχω ζήσει ως παίκτης. Ο οπαδός δεν πάει για χειραψία. Μπορεί κάποιοι παίκτες να φοβηθούν για μια αγωνιστική. Οι ηχηρές προσωπικότητες δεν το βλέπουν καλά, ενώ στους ξένους δείχνει εξωπραγματικό. Έλεγα στον Δέλλα για την επίσκεψη των οπαδών της Ρόμα στην προπόνηση μετά τη νίκη με τη Λάτσιο όπου πήγαν 3.000 άτομα και μου λέει “αν είχαν χάσει θα είχαν πάει 13.000”», τόνισε ο Νικολαΐδης και εξήγησε πως είναι κάτι που δεν το πράττουν οι οπαδοί για κακό, αλλά...:

«Δεν λειτουργεί κι αν λειτουργήσει θα είναι για μια αγωνιστική. Πιο λογικό μου φαίνεται να μιλήσουν με τη διοίκηση παρά με τους παίκτες. Μερικές φορές είναι έτσι μερικές όχι. Δεν έχουν κάτι κακό στο κεφάλι τους. Νομίζουν ότι έτσι θα βοηθήσουν, όμως δεν επηρεάζει, για καλό το κάνουν. Τι σημαίνει όμως αυτή η κίνηση; Πάμε εμείς να τους τα πούμε γιατί οι άλλοι δεν τα κάνουν καλά. Ποιοι είναι οι άλλοι; Η διοίκηση... Εμένα μια δυο φορές που μου έχει τύχει στην ΑΕΚ δεν έχει συμβεί τίποτα ακραίο. Απ’ την πλευρά του προέδρου δεν γίνεται να το αποδεχθείς. Αν υπάρχει τέτοια δίοδος ας έρθουν να μιλήσουν σε εμένα. Μόνο ο προπονητής μιλάει στους παίκτες, άντε και ο πρόεδρος, κανείς άλλος»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα