Εκτός ο Τσιγκρίνσκι!

Εκτός ο Τσιγκρίνσκι!

Γιώργος Τσακίρης
Εκτός ο Τσιγκρίνσκι!

bet365

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Ουκρανό κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ εκτός λόγω κάκωσης αριστερού προσαγωγού, έξω και ο Βάργκας ως ανέτοιμος!

Αν έχεις τύχη διάβαινε... Ε, προφανώς στην ΑΕΚ, η λέξη και πολύ περισσότερο η έννοια τύχη αποτελεί κάτι το άγνωστο. Αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι στη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης των Κιτρινόμαυρων ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι τέθηκε εκτός και τελικά μένει έξω από την αποστολή για το αυριανό ματς (19:30) στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Λεβαδειακό...

Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός υπέστη κάκωση αριστερού προσαγωγού με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του από την αποστολή. Σε ότι αφορά την κατάστασή του θα εκτιμηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Ωστόσο εκτός αποστολής έμεινε και ο Ρόναλντ Βάργκας. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση ο Βενεζουελάνος άσος βγήκε από την αποστολή για το ματς με τον Λεβαδειακό διότι κρίθηκε ανέτοιμος έχοντας μόνο 3-4 προπονήσεις σε φουλ ρυθμό. Την ίδια ώρα ο Μπακασέτας ξεκίνησε να κάνει μέρος του κανονικού προγράμματος εκγύμνασης και μετράει ανάποδα για την επιστροφή του σε πλήρη δράση!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα