Στην Ελευσίνα… 17 χρόνια μετά

Βασίλης Βλαχόπουλος
Στην Ελευσίνα… 17 χρόνια μετά

bet365

Οκτώ αγώνες συνθέτουν τη… μικρή προϊστορία των αγώνων του Άρη απέναντι στον Πανελευσινιακό. Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες αύριο (10/12, 15:00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Football League, ενώ η τελευταία του αναμέτρηση χρονολογείται τον Μάιο του 1999 όπου οι «κίτρινοι» είχαν κερδίσει με 0-1 με γκολ του Γιώργου Κούτση.

Στις οκτώ αναμετρήσεις που προηγήθηκαν, ο Άρης μετράει τέσσερις νίκες, τρεις αγώνες έληξαν ισόπαλοι ενώ η μοναδική νίκη του Πανελευσινιακού ήταν τον Μάρτιο του 1962 με σκορ 2-1.

Η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (09/12) με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου. Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο βασικό σχήμα, για την ακρίβεια θα χρησιμοποιήσει την 11αδα που αγωνίστηκε απέναντι στην Καλλονή.

Αυτό σημαίνει ότι στην τετράδα της άμυνας θα είναι οι Νέτο, Καράμπερας, Ραούλ Μπράβο και Ιντζίδης, ενώ στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Παυλίδης, Ανάκογλου. Μπαργκάν και Μιλούνοβιτς θα πλαισιωθούν στα άκρα ενώ πίσω από τον Μπράνα Ίλιτς θα παίξει ο Ανδρέας Τάτος.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι εξής: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Νέτο, Ραούλ Μπράβο, Αντρέου Γκουεράο, Τάτος, Ιντζίδης, Μπαργκάν, Τσουμάνης, Καράμπελας, Μπούρμπος, Ανάκογλου, Ντούνης, Ρόβας, Καπνίδης, Παυλίδης, Βουτσιάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα