«Ξεφτιλίσατε τον Πανιώνιο»

Θοδωρής Βασίλης
«Ξεφτιλίσατε τον Πανιώνιο»

bet365

Η βαριά ήττα από τον Κισσαμικό με 3-0 όπως ήταν λογικό έχει φέρει την απογοήτευση στους ανθρώπους της ομάδας, με την διοίκηση να μίλησε με ιδιαίτερα σκληρά λόγια στους ποδοσφαιριστές.

Ο Πανιώνιος γνώρισε μια ντροπιαστική ήττα από τον Κισσαμικό με 3-0 που ουσιαστικά τον καταδικάζει σε αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου. Έτσι, η διοίκηση σε μια προσπάθεια να φέρει τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών του αποφάσισε να μιλήσει με σκληρά λόγια.

«Σας ευχαριστούμε που ξεφτιλίσατε την ιστορία της ομάδας. Είστε άξιοι της τύχης σας», ήταν τα λόγια που ακούστηκαν εκ μέρους της διοίκησης πριν την προπόνηση της Πέμπτης, και όλοι στην Πλατεία ελπίζουν ότι οι παίκτες θα βγάλουν αντίδραση με την Κέρκυρα την Κυριακή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα