Ξανά... μαθήματα ποδοσφαίρου ο Τσόρι!

Ξανά... μαθήματα ποδοσφαίρου ο Τσόρι!

Δημήτρης Τομαράς
Ξανά... μαθήματα ποδοσφαίρου ο Τσόρι!

bet365

Στα 35 του χρόνια ο Τσόρι Ντομίνγκες συνεχίζει να παραδίδει και... δωρεάν μαθήματα ποδοσφαίρου, σωστής φιλοσοφίας και επαγγελματισμού!
Τελευταίο του χρονικά ματς με την φανέλα του Ολυμπιακού ήταν στις 3 Νοεμβρίου με την Αστανά και το 1-1. Έπρεπε να περάσει πάνω από ένας μήνας για να ξαναπάρει ευκαιρία από τον Μπέντο. Στις 8 Δεκεμβρίου και τον αγώνα στην Κύπρο. Και όμως ο Τσόρι μπαίνοντας στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ (σ.σ. όπου δεν πρόλαβε καλά καλά να βγάλει 20λεπτο) σαν να έδωσε μία άλλη δημιουργική και επιθετική πνοή στην ομάδα. Την έκανε πιο ουσιαστική και έδειξε σε όλους τους συμπαίκτες του το πως θα πρέπει να αντιμετωπίζονται οι αναμετρήσεις. Το πως είναι να φοράς και να σέβεσαι και να τιμάς απόλυτα την φανέλα του Ολυμπιακού. Μάλιστα εάν είχε μπει πιο νωρίς ίσως και να είχε... γυρίσει μόνος του το ματς. Το έχει κάνει ξανά έτσι και αλλιώς με τους Πειραιώτες. Ακόμα και σε τέτοια κατάσταση, καθώς δεδομένα δεν είναι ο σούπερ Τσόρι που ξέραμε και θαυμάζαμε δύο χρόνια πριν.
Στο ΑΠΟΕΛ - Ολυμπιακός ο Τσόρι παρέδωσε ξανά μαθήματα ποδοσφαιρικού εγωισμού, προσπάθεια πάθους αλλά και επαγγελματισμού. Έδειξε το γιατί θα πρέπει να συνεχίζει να αποτελεί παράδειγμα όχι μόνο για τον Φορτούνη (σ.σ. ο οποίος σε ένα ματς που ήταν αρχηγός της ομάδας έβγαλε πολύ κακή εικόνα) αλλά και για όλους τους άλλους παίκτες.
Και το κάνει σε αυτήν την ηλικία παρότι δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν, εκθέτοντας φυσικά και τον Μπέντο που δεν τον πιστεύει. Και παρά το γεγονός πως φέτος από τα δικά του πόδια ο Ολυμπιακός πέρασε την Αρούκα. Ο Τσόρι εξάλλου είναι μεγάλη προσωπικότητα εντός και εκτός γηπέδων και αρχηγός του Ολυμπιακού.
ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΦΕΤΟΣ
Συνολικά ο Τσόρι φέτος έχει 9 παιχνίδια στα πόδια του με τον Ολυμπιακό με 2 γκολ σε 404 λεπτά συμμετοχής. Στο πρωτάθλημα τελευταία φορά έπαιξε με Ατρόμητο στις 29 Οκτωβρίου και στο Κύπελλο στις 26 του ίδιου μήνα με Πλατανιά. Ο ίδιος πάντως στην παρούσα φάση δείχνει πως θέλει να παλέψει και άλλο για την θέση του στην ομάδα και ότι δεν τα παρατάει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα