Εμποκού – Μέστο: «Συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα»

Εμποκού – Μέστο: «Συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Εμποκού – Μέστο: «Συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα»

bet365

Ο Κονγκολέζος και ο Ιταλός μίλησαν για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού και την νέα ήττα από την Θέλτα, τονίζοντας πως πλέον οι «πράσινοι» συγκεντρώνονται στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Εμποκού στην κάμερα της Cosmote TV:

«Θέλαμε από την αρχή τη νίκη, για εμάς, για την αυτοπεποίθησή μας, κάναμε μια ευκαιρία μετά δεχτήκαμε γρήγορα το πρώτο γκολ. Παίξαμε κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τώρα κοιτάμε το πρωτάθλημα».

Για το που του αρέσει να παίζει: «Είχα παίξει παλιά στην δεξιά πλευρά, αλλά συνήθως παίζω πίσω από τον επιθετικό. Αυτό που έχει σημασία είναι να μπορώ να παίζω σε όποια θέση για το καλό της ομάδας. Να δείξω στον προπονητή την αξία μου και ότι μπορώ να κάνω τα πράγματα όπως μου τα ζητάει».

Από την πλευρά του ο Μέστο, είπε:

«Συγκεντρωθήκαμε περισσότερο στα θέματα του πρωταθλήματος και όχι στην Ευρώπη. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό και εκεί, αλλά ότι έγινε, έγινε. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα».

Για τον νέο προπονητή: «Εμείς είμαστε που πρέπει να κάνουμε το καλύτερο. Ο καινούριος προπονητής είναι λίγο διάστημα, είχαμε δουλέψει και με τον Στραματσόνι. Εμείς είμαστε εκείνοι που πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε τις προσδοκίες για εμάς, αλλά και για τον κόσμο της ομάδας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα