Κρίστιανσεν: «Είμαι πολύ περήφανος»

Κρίστιανσεν: «Είμαι πολύ περήφανος»

Δημήτρης Τομαράς
Κρίστιανσεν: «Είμαι πολύ περήφανος»

bet365

Ο Τόμας Κρίστιανσεν εμφανίστηκε περήφανος για τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ και την πολύ μεγάλη τους προσπάθεια. Τι είπαν Βινίσιους και Ντε Καμάργκο.
Ο Δανός τεχνικός του ΑΠΟΕΛ είπε: «Η ομάδα πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση. Ξέραμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο να παίξουμε απέναντι στον Ολυμπιακό. Έπρεπε να κρατήσουμε τη μπάλα στην επίθεση και ο Πιέρος μας βοήθησε με αυτό. Οι παίκτες έδωσαν μια μάχη σήμερα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Βγήκαν πολύ σωστά οι αλληλοκαλύψεις. Πάντα προσπαθώ να παρακινώ τους παίκτες να δίνουν ένταση στο παιχνίδι τους κάτι που έκαναν σήμερα.
Είμαι πολύ περήφανος που είμαι ένα κομμάτι αυτής της επιτυχίας. Περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλό μας για την επόμενη φάση. Αυτή τη στιγμή θα ζητήσω από τους οπαδούς μας να έρθουν τη Δευτέρα και να μας στηρίξουν γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Ανόρθωση».
Ντε Καμάργκο: «Πρέπει πρώτα να συγχαρούμε την ομάδα για τη νίκη. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μπαίνεις στο παιχνίδι και να βοηθάς με ένα τέρμα. Πιστεύω ότι η ομάδα του έχει πολλές δυνατότητες για να πετύχει μεγάλους στόχους. Ο δρόμος μας δεν θα είναι εύκολος. Έχουμε αρκετούς ποιοτικούς παίκτες».
Βινίσιους: «Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου. Καταφέραμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μας αξίζουν συγχαρητήρια. Είχαμε πει στα αποδυτήρια ότι έπρεπε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Αυτό μας βοήθησε πάρα πολύ. Καταφέραμε να πετύχουμε ένα ιστορικό γεγονός. Ήταν πολύ σημαντικό, είναι χαρούμενος ο κόσμος εδώ στην Κύπρο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την σοβαρή δουλειά».
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα