Μοράις: «Δεν νιώθω πίεση, θέλω νίκες»

Μοράις: «Δεν νιώθω πίεση, θέλω νίκες»

Gazzetta team
Μοράις: «Δεν νιώθω πίεση, θέλω νίκες»

bet365

Για τα αρνητικά αποτελέσματα της ΑΕΚ, την πίεση που ασκείται και το πώς θα φτιάξουν τα πράγματα από εδώ και πέρα, μίλησε ο Ζοσέ Μοράις.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova ο προπονητής της Ενωσης...

- Η ομάδα είναι βελτιωμένη στα τελευταία παιχνίδια, αλλά δεν παίρνει αποτέλεσμα. Αισθάνεστε ότι τελικά τόσο εσείς όσο και οι παίκτες αδικείτε τους εαυτούς σας;

"Η δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο αποδίδεται μόνο με το σκορ, δηλαδή με το σκοράρισμα. Όταν δέχεσαι γκολ, υπάρχει ευθύνη. Είναι ευθύνη μας να μη δεχόμαστε γκολ και επίσης ευθύνη μας να σκοράρουμε. Προσπαθούμε πάντα να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν καλύτερο για να βελτιωθούμε σ' αυτόν τον τομέα".

- Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο στα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς η ΑΕΚ, ενώ παίρνει το προβάδισμα, δεν μπορεί να κρατήσει τη νίκη;

"Εγώ σκέφτομαι ότι αυτό συμβαίνει πάντα λόγω έλλειψης συγκέντρωσης. Αυτή τη συγκέντρωση πρέπει να την έχουμε κάθε στιγμή. Συμβαίνει επίσης λόγω αμυντικής συμπεριφοράς που πρέπει να έχει η ομάδα. Είναι ευθύνη όλων των παικτών όταν αμύνονται και πρέπει να κατανοούν ότι πραγματικά έχουν αυτή την ευθύνη. Όταν δεν έχεις τη μπάλα, δεν μπορείς να ξεκουράζεσαι και πρέπει να αμύνεσαι σωστά".

- Έχετε αρχίσει να αισθάνεστε πίεση για τη θέση σας και γενικά για την ομάδα λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων;

"Εγώ δεν αισθάνομαι πίεση για τον εαυτό μου, αλλά αυτό που πραγματικά θέλω είναι οι νίκες για την ομάδα. Δεν εξαρτάται από μένα να σκέφτομαι ότι υπάρχει πίεση για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Σκέφτομαι να διορθώσω τα προβλήματα της ομάδας, να ψάξω λύσεις για την ομάδα και όσο δουλεύω είναι το μοναδικό που ψάχνω και τίποτα άλλο".

- Υπάρχουν τρία διαδοχικά εντός έδρας ματς. Είναι ευκαιρία για να αλλάξει το κλίμα;

"Αυτή τη στιγμή δε δίνω συνέντευξη για τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά μόνο για το επόμενο. Οι σκέψεις μας είναι να μπούμε να κερδίσουμε στο ματς με τον Λεβαδειακό, το οποίο είναι πολύ δύσκολο και τίποτα περισσότερο".

- Αν και δεν θέλετε να μιλάτε για μεταγραφές τη στιγμή που υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα, οφείλουμε να σας ρωτήσουμε τουλάχιστον ποια θέση αποτελεί προτεραιότητα για ενίσχυση τον Ιανουάριο.

"Αφού ξέρετε ότι δεν θέλω να μιλάω για τέτοια θέματα τότε γιατί με ρωτάτε";

- Επειδή ο κόσμος περιμένει να μάθει τι γίνεται.

"Εσείς κάνατε την ερώτηση, αλλά η δική μου απάντηση είναι η σιωπή".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα