Απειλές για την ζωή του δέχτηκε ο Παπαθανασάκης!

Απειλές για την ζωή του δέχτηκε ο Παπαθανασάκης!

Gazzetta team
Απειλές για την ζωή του δέχτηκε ο Παπαθανασάκης!

bet365

Ο νομικός της ΠΑΕ Ηρακλής, υποστήριξε στον αθλητικό δικαστή πως ο Σπύρος Παπαθανασάκης και ο υπεύθυνος Τύπου της ομάδας δέχτηκαν απειλές από τον κόσμο της ομάδας για την ζωή τους...

Σημαντικές καταγγελίες έγιναν από τον δικηγόρο του Ηρακλή, Δημήτρη Καρπετόπουλο, ο οποίος στην απολογία του στον αθλητικό δικαστή για τα επεισόδια με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τόνισε πως ο πρόεδρος της ομάδας και ο υπεύθυνος Τύπου δέχθηκαν απειλές για την ζωή τους...

Αρχικά, για την απόφαση που πήρε ο Ηρακλής να βάλει λουκέτο τις εξέδρες του Καυτανζόγλειο στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάνννινα, είπε: «Στο παιχνίδι Κυπέλλου του Ηρακλή με τον Απόλλωνα στις 30/11 όπου κόπηκαν 37 εισιτήρια, μπήκαν άνθρωποι μέσα στο γήπεδο που ανήρτησαν ένα υβριστικό πανό που επισύρει ποινή 15.000 ευρώ για το οποίο κανονικά σήμερα θα έπρεπε να απολογηθούμε στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ. Το έκαναν ξανά, οι άνθρωποι που βρίσκονται στην αυτόνομη θύρα 10. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προηγείται περιστατικό όπου ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Ηρακλής δέχεται τηλεφώνημα στο οποίο απειλείται ο ίδιος από αυτούς τους ανθρώπους ότι αν εμφανιστεί στο γήπεδο ο Παπαθανασάκης και ο ίδιος, ο υπεύθυνος Τύπου, θα τον σκοτώσουν. Από αυτούς τους ανθρώπους τους ίδιους, τους συγκεκριμένους φιλάθλους.

Μετά από όλα αυτά και επειδή υπάρχει μία διαρκής όξυνση στην Θεσσαλονίκη στα ραδιόφωνα, με συνεντεύξεις, με πορείες από τους ανθρώπους τους συγκεκριμένους, η διοίκηση παίρνει απόφαση στις 2/12 να μην εκδώσει εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα την οποία κοινοποιεί στην αστυνομία και τον υφυπουργό Αθλητισμού».

Αναφερόμενος στους οργανωμένους της Θύρας 10, υπογράμμισε: «Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι επειδή στρέφονται κατά της διοίκησης του Ηρακλή - οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με το ποδόσφαιρο - έχουν μία πρόθεση να εκδιώξουν τον κύριο Παπαθανασακη. Η πρόθεση τους είναι να εκδιώξουν τον άνθρωπο αυτό από την διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής και σε αυτή την λογική κατευθύνονται τους τελευταίους οχτώ μήνες. Μέσα σε αυτό το καθεστώς αδυναμίας να διασφαλίσουμε την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού, να αποφύγουμε τα χειρότερα, παίρνουμε την απόφαση να μείνει το γήπεδο κλειστό συνολικά για να αποφευχθεί ο κίνδυνος να χτυπήσουν άνθρωποι και κυρίως να αποφύγουμε την οικονομική αιμορραγία που συνεπάγεται η συμπεριφορά αυτών των συγκεκριμένων ανθρώπων».

Τέλος, για την απόφαση να γίνει τελικά ο αγώνας με εισιτήρια, τόνισε: «Ακολουθεί ένα μπαράζ πιέσεων από την διοίκηση του Καυτανζόγλειου, από την ΓΓΑ με παρεμβάσεις και του γενικού γραμματέα Αθλητισμού οι οποίοι έλεγαν ότι είναι ανεπίτρεπτο τα γήπεδα να κλείνουν, δεν μπορεί άνθρωποι να μην μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες και θα πρέπει το γήπεδο να μείνει ανοικτό. Η διοίκηση αναθεώρησε την απόφαση της αλλά ζήτησε αυξημένη αστυνομική δύναμη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα