Αθανασιάδης: «Να συνεχίσουμε έτσι»

Αθανασιάδης: «Να συνεχίσουμε έτσι»

Gazzetta team
Αθανασιάδης: «Να συνεχίσουμε έτσι»

bet365

Ο Αθανασιάδης έδωσε το... σύνθημα για την επόμενη ημέρα στον ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση
Την ευχή ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει σε ανάλογο τέμπο έκανε ο Αθανασιάδης μετά το σημερινό ματς με την Σλόβαν. Ο «κάπτεν» του ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα του COSMOTE TV αρχικά για την επιστροφή του στα γήπεδα. «Είχα ένα μικρό πρόβλημα υγείας, τώρα ήμουν στη διάθεση του προπονητή μου, με επέλεξε και δώσαμε όλοι όσοι αγωνιστήκαμε, το 100% για να πάρουμε τη νίκη-πρόκριση», είπε σχετικά.
Και συνέχισε. «Δεθήκαμε περισσότερο αυτές τις μέρες που ήμασταν στο ξενοδοχείο. Έλειπε από την ομάδα αυτή η ενότητα. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Πριν λίγες μέρες ο κόσμος μας αποδοκίμαζε, αλλά σήμερα είδε μια ομάδα να παίζει σαν οικογένεια και αυτό είναι ότι καλύτερο. Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα στα δύσκολα και στα εύκολα. Από την αντίδραση του δείχνει ότι πιστεύει στην ομάδα, ότι κάτι βλέπουν και αυτοί. Αν δεν πίστευαν δε θα αντιδρούσαν με αυτό τον τρόπο».
Μετά του ζητήθηκε ένα σχόλιο, για το ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» δείχνει καλύτερο πρόσωπο στην Ευρώπη παρά στην Ελλάδα. «Τα ευρωπαϊκά είναι διαφορετικά παιχνίδια, υπάρχει κίνητρο από όλους. Βρήκαμε χώρους από τον αντίπαλο και το εκμεταλλευτήκαμε». Κλείνοντας ρωτήθηκε αν μπορεί ο «Δικέφαλος του Βορρά» να κάνει την υπέρβαση στο Γιουρόπα Λιγκ. «Θα περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλο μας. Θα προετοιμαστούμε όταν έρθει η στιγμή για να κάνουμε αυτό το βήμα παραπάνω».
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα