Η αποστολή της ΑΕΛ

Η αποστολή της ΑΕΛ

Gazzetta team
Η αποστολή της ΑΕΛ

bet365

Η Λάρισα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς της Ξάνθης
Με μόνο απρόοπτο την ίωση που ταλαιπωρεί τον Καβουσάκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για το ματς της Ξάνθης. Ο νεαρός πορτιέρο έμεινε εκτός αποστολής και την θέση του πήρε ο Κουτογλίδης. Ο Τσιώλης δεν υπολογίζει ακόμη στους τιμωρημένους Αντονι και Φάρκας, όπως και στον τραυματία Βαρέλα. Αντίθετα οι Ναβάρο και Κοντόρ που είχαν ορισμένα μικροπροβλήματα τραυματισμών, είναι κανονικά στην αποστολή καθώς τα ξεπέρασαν.
Η αποστολή των «βυσσινί» είναι η εξής: Ξενοδόχοβ, Κουτογλίδης, Ρέντζας, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος, Αβραάμ, Μαρουκάκης, Ναζλίδης, Ντέλετιτς, Ουρτάδο, Γκόλιας, Καπός, Λαμπρόπουλος, Σουλιώτης, Κόντορ, Ναβάρο, Κουτσιανικούλης και Ντοντό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα