«Θέλουμε εκδίκηση για το Βίγκο»

«Θέλουμε εκδίκηση για το Βίγκο»

Gazzetta team
«Θέλουμε εκδίκηση για το Βίγκο»

bet365

Μιλώντας στους Βέλγους, ο Πολ Ζοσέ Εμποκού ξεκαθάρισε οτι ο Παναθηναϊκός ψάχνει τη νίκη απόψε, προκειμένου να πάρει εκδίκηση για την άδικη ήττα στο Βίγκο.

Η Σταντάρ Λιέγης μπορεί να παίζει με τον Άγιαξ σήμερα, όμως το... αυτί των Βέλγων θα είναι και στην Λεωφόρο, προκειμένου να ενημερωθούν για το παιχνίδι της Θέλτα, με την οποία ισοβαθμούν με 6 πόντους στην δεύτερη θέση του ομίλου.

Λογικό ήταν λοιπόν να ζητηθεί η άποψη του Πολ Ζοσέ Εμποκού, ο οποίος ρωτήθηκε αν το να βοηθήσει την πρώτη ομάδα του να πάρει την πρόκριση αποτελεί κίνητρο για αυτόν.

«Δεν είναι η βασική μου προτεραιότητα, αλλά αν βοηθήσει την Σταντάρ... Μεταξύ της Θέλτα και της Σταντάρ, η επιλογή για την ομάδα που θέλω να περάσει είναι εύκολη. Πολλοί φίλοι της Σταντάρ μου έχουν στείλει μηνύματα», είπε στην «Belang van Limburg».

Όσο για το γεγονός οτι ο Παναθηναϊκός θα έχει και πάλι απουσίες, ο Κονγκολέζος μέσος είπε: «Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε την ομάδα που θα επιλέξει ο νέος προπονητής. Ενδεχομένως να θέλει να έχει σε εγρήγορση όλους τους παίκτες του. Παίρνουμε το παιχνίδι πολύ σοβαρά. Όλοι θέλουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και οι φίλαθλοι αξίζουν ένα καλό παιχνίδι. Θα παίξουμε με αφοσίωση στη νίκη. Θέλουμε να πάρουμε εκδίκηση για την άδικη ήττα στο Βίγκο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα