Ολυμπιακός: Να πάρει το... αίμα του πίσω με κορυφή!

Ολυμπιακός: Να πάρει το... αίμα του πίσω με κορυφή!

Ολυμπιακός: Να πάρει το... αίμα του πίσω με κορυφή!

bet365

Ο Ολυμπιακός κλείνει τις υποχρεώσεις του για τους ομίλους του Europa League κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, στο «ΓΣΠ» (20:00, COSMOTE SPORT 2 HD).

O Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στις 20:00 τον ΑΠΟΕΛ στο «ΓΣΠ» με σκοπό να πάρει το... αίμα του πίσω από την ήττα στο «Καραϊσκάκης» αλλά και να εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλό του.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι στην Κύπρο χωρίς τους Μιλιβόγεβιτς, Καρντόσο, Ελαμπντελαουί και Ρέτσο, ενώ ο Μπέντο ύστερα από καιρό υπολογίζει και πάλι στο Ντομίνγκες.

Ωστόσο, μάλλον ο Αργεντινός δεν θα είναι στο αρχικό σχήμα. Στο 4-2-3-1 του Πορτογάλου το προβάδισμα έχουν οι:

Λεάλι στο τέρμα, Φιγκέιρας - Ντε Λα Μπέγια στα άκρα και Ντα Κόστα - Μπρούνο Βιάνα στα στόπερ με τον Καμπιάσο να είναι λογικά στο πλευρό του Μάρτινς στον άξονα. Σεμπά και Ελιουνούσι θα είναι στα άκρα, με τον Ιντέγε στην κορυφή και τον Φορτούνη από πίσω του.

Από την πλευρά του ο Κρίστιανσεν, δεν υπολογίζει στον Αστίθ αλλά και στον Λάγο.

Ετσι το αρχικό του σχήμα θα απαρτίζεται από τους Βάτερμαν στο τέρμα και Μιλάνοφ, Αλεξάνδρου δεξιά και αριστερά στην άμυνα. Ο Καρλάο με τον Μερκή θα είναι το αμυντικό δίδυμο με τους Μοράις-Βινίσιους να συνθέτουν το δίδυμο στα χαφ. Ο Μπερτόγλιο θα είναι πίσω από τον Σωτηρίου, ενώ οι Εφραίμ - Αλωνεύτης θα είναι στα φτερά.

Βαθμολογία

1. ΑΠΟΕΛ 9 (6-6)
2. Ολυμπιακός 8 (7-4)
3. Γιούνγκ Μπόις 5 (4-4)
4. FK Αστάνα 5 (5-8)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα