Κίνδυνος αναβολής στο Ζόρια – Μαν. Γιουνάιτεντ

Κίνδυνος αναβολής στο Ζόρια – Μαν. Γιουνάιτεντ

Κώστας Ζάλιαρης
Κίνδυνος αναβολής στο Ζόρια – Μαν. Γιουνάιτεντ

bet365

Ο πάγος σε ορισμένα σημεία του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Ζόρια και οι θερμοκρασία που δύσκολα θα ξεφύγει από τους -7 βαθμούς Κελσίου, θέτουν σε κίνδυνο τη διεξαγωγή της αναμέτρησης των Ουκρανών με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε λόγο για κάκιστο αγωνιστικό χώρο με πάγο σε αρκετά σημεία, πράγμα που θα ζορίσει πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, θα υπάρξει έλεγχος του αγωνιστικού χώρου από τον διαιτητή και τους βοηθούς του λίγη ώρα πριν από το παιχνίδι για να διαπιστώσουν αν μπορεί να διεξαχθεί υπό αυτές τις συνθήκες.

«Οι υπεύθυνοι του γηπέδου προσπαθούν να το ζεστάνουν με κάθε τρόπο και να λιώνουν τον πάγο στα σημεία που υπάρχει, αλλά είναι άνθρωποι και δεν μπορούν να κάνουν θαύματα. Η UEFA έπρεπε να ξέρει ότι σε αυτές τις χώρες είναι δύσκολο να παίζεις μέσα Δεκέμβρη...» ήταν η αναφορά του Πορτογάλου κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την προπόνηση της ομάδας, το βράδυ της Τετάρτης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα