Με βοήθεια βίντεο οι διαιτητές στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Gazzetta team
Με βοήθεια βίντεο οι διαιτητές στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

bet365

Το επόμενο, σημαντικότατο βήμα για την... εδραίωση της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο, θα πραγματοποιηθεί στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της Ιαπωνίας, με την άμεση χρήση βίντεο από τον αγωνιστικό χώρο με στόχο την εξάλειψη των σημαντικών λαθών των διαιτητών!

Όπως ανακοινώθηκε, το συγκεκριμένο, σπουδαίο μέτρο θα εφαρμοστεί κανονικότατα στη διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί αργότερα μέσα στον τρέχον μήνα στην Ιαπωνία και σε αντίθεση με τις προηγούμενες δοκιμές που έχουν σημειωθεί, αυτή τη φορά ο ρέφερι του αγώνα θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει άμεσα από μόνιτορ τη φάση που θα θεωρείται “καθοριστική για το παιχνίδι” και να λαμβάνει την πιο σωστή απόφαση βάσει και του βίντεο.

Θα υπάρχει εξτρά βοηθός που θα τσεκάρει κάθε στιγμή το μόνιτορ και θα έχει επικοινωνία με τον διαιτητή, όχι όμως για κάποιο... απλό φάουλ ή ένα ανάποδο πλάγιο, αλλά για πιο σημαντικές στιγμές της αναμέτρησης που θα χρειάζεται να παρθεί η ορθή απόφαση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα