Χωρίς κόσμο με Παναθηναϊκό ο Ατρόμητος

Gazzetta team
Χωρίς κόσμο με Παναθηναϊκό ο Ατρόμητος

bet365

Το Δευτεροβάθμιο Οργανο της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ομάδας του Περιστερίου, που πλέον περιμένει την Παρασκευή την απόφαση του Διαιτητικού ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό!

Απορρίφθηκε η έφεση που είχε καταθέσει ο Ατρόμητος, ώστε να «πέσει» η ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που του είχε επιβληθεί. Αυτό αποφάσισε σήμερα το Δευτεροβάθμιο Οργανο της ΕΠΟ, ενώ οι Περιστεριώτες έχουν καταφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Που θα συνεδριάσει την Παρασκευή και θα βγάλει άμεσα απόφαση. Αν και εκεί δεν γίνει δεκτή η έφεσή τους, τότε θα υποδεχθούν τον Παναθηναϊκό χωρίς κόσμο.

Παράλληλα απορρίφθηκε και η έφεση του Γιώργου Σπανού για την ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για έναν χρόνο, η οποία του είχε επιβληθεί. «Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ' αριθμόν 104/7-12-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών και του Γεωργίου Σπανού κατά της υπ’ αριθμ. 237/2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα