Δοκιμή με Τσιγκρίνσκι και Πατίτο

Δοκιμή με Τσιγκρίνσκι και Πατίτο

Gazzetta team
Δοκιμή με Τσιγκρίνσκι και Πατίτο

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Ζοσέ Μοράις φανέρωσε τις πρώτες σκέψεις του για το ματς του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς έχει μπει στην τελική ευθεία και ο Πορτογάλος τεχνικός αρχίζει να δοκιμάσει το σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει το Σάββατο.

Αυτό έκανε στην προπόνηση της Τετάρτης, δείχνοντας ότι προσανατολίζεται στο να επαναφέρει στην 11άδα τους Τσιγκρίνσκι και Πατίτο αντί των Κολοβέτσιου και Μάνταλου (τιμωρημένος). Συγκεκριμένα, στο τέρμα θα είναι ο Μπάρκας και από εκεί και πέρα, στη δοκιμή του Μοράις, οι Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος και Ντίντακ στην άμυνα, κόφτης ο Σιμόες, δίπλα του οι Γιόχανσον-Γαλανόπουλος, ο Πατίτο αντί του Μάνταλου και μπροστά οι Αραβίδης και Αλμέιδα.

Διάταξη που μπορεί να 4-4-2 με ρόμβο, με τον Πατίτο σαν 10άρι, αλλά μπορεί να γίνει και 4-3-3 με τον Αργεντίνο και τον Αραβίδη στα άκρα και τον Αλμέιδα στην κορυφή.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα