Κισσαμικός-Πανιώνιος 3-0

Gazzetta team
Κισσαμικός-Πανιώνιος 3-0

bet365

Σε ένα ματς που αρχικά αναβλήθηκε και στην συνέχεια... ταλαιπωρήθηκε λόγω καιρού, ο Κισσαμικός έριξε την «βόμβα». Σκόρπισε με 3-0 τον Πανιώνιο, προκρίθηκε στους «16» και φέρνει τους Νεοσμυρνιώτες κατάφατσα με τον αποκλεισμό! Για να ελπίζει ο Ιστορικός θα πρέπει ο Λεβαδειακός να χάσει στο τελευταίο ματς.

Η εξ αναβολής αναμέτρηση στο «Μάλεμε» μεταξύ του Κισσαμικού και του Πανιωνίου είχε... πολύ νερό, διακοπή για περίπου 25' λεπτά στο 75', τρία γκολ (3-0) για τους Κρητικούς, ένα... γερό χαστούκι στον Ιστορικό το οποίο θα πονέσει ακόμη περισσότερο αν στην τελευταία αγωνιστική, o Λεβαδειακός πάρει έστω έναν βαθμό και φυσικά μια μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση για την ομάδα των Χανίων.

Οι Κρητικοί που είχαν πριν το ματς 3 βαθμούς ήξεραν ότι με νίκη θα εξασφάλιζαν την πρόκριση στον επόμενο γύρο, ενώ η ομάδα της Πλατείας με έναν μόλις πόντο δεν ήθελε με τίποτα την ήττα. Τελικά, οι Κρητικοί ήταν αυτοί που πανηγύρισαν τόσο τη νίκη όσο και την πρόκριση.

Το ματς

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλύτερα στο ματς και μάλιστα ήταν αυτοί που απειλούσαν την εστία του Θεοδωρόπουλου, με τον... Μαρτίνεθ να αποτελεί «μπελά» για την αντίπαλη άμυνα. Αυτός ήταν κι ο παίκτης που άνοιξε το σκορ όταν στο 29' το σουτ του έξω από την περιοχή κόντραρε στην πλάτη του Γκιοάτα και στη συνέχεια κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα.

Στη συνέχεια, ένα σουτ του Κίκε πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ιστορικού, ενώ στο 37' ο Αντωνιάδης λόγω τραυματισμού άφησε την θέση του στον Τασουλή.

Το ημίχρονο έκλεισε με τον Πανιώνιο να έχει μόλις 1 κόρνερ, τον Κισσαμικό 6, το προβάδισμα στο σκορ και την υπεροχή των κινήσεων.

Από ένα δοκάρι, βροχή και... σόου από Κισσαμικό

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι έγιναν πιο επιθετικοί, γεγονός στο οποίο βοήθησε η είσοδος του Μπεν αντί του Σαββίδη. Στο 57' μάλιστα ο Πανιώνιος ήρθε κοντά στο 1-1 αλλά η προσπάθεια του Μασούντ σταμάτησε στο δοκάρι.

Λίγο αργότερα, ο Πολίτης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Ενγκόνγκ, εν΄στο 68' ο Γάλλος είχε ένα πλασέ το οποίο μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Παράλληλα, η βροχή δυνάμωνε και το έργο των 22 ποδοσφαιριστών γινόταν ολοένα και δυσκολότερο. Στο 75' ήρθε το 2-0 από το νεοεισελθόν Μάντζη, ο οποίος έξι λεπτά από την είσοδό του στο ματς, με ωραίο σουτ εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Μίλιτς με τον καλύτερο τρόπο.

Σ' αυτό το σημείο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια λόγω της έντονης βροχόπτωσης. Ύστερα από περίπου 25' λεπτά και ενώ ο συνθήκες ήταν καλύτερες, αλλά ο αγωνιστικός χώρος βαρύς, το ματς ξεκίνησε και πάλι.

Για τον Πανιώνιο το μόνο που άλλαξε με την επανέναρξη του ματς ήταν ότι δέχτηκε ακόμη ένα γκολ. Στο 89' ο Τιάγκο ανατράπηκε από τον Τασουλή κι ο Μαρτίνεθ δεν αστόχησε από το σημείο του πέναλτι. Στο 5ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κισσαμικός παραλίγο να πετύχει και 4ο γκολ με τον Γκιοατά να σημαδεύει το δοκάρι στην προσπάθειά του να απομακρύνει.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Πολίτης, Τσερκέζος, Σταθάκης (58’ Γκούμας), Παντελάκης, Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Ενγκουέμ, Μαρτίνεθ, Κίκε (68’ Μάντζης), Θέος (73’ Τιάγκο), Μίλιτς

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Θεοδωρόπουλος, Γκιοατά, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Αντωνιάδης (37’ Τασουλής), Κόρμπος, Σαββίδης (46’ Μπεν), Μασούντ, Ολαϊτάν (74’ Μασούρας), Φούντας, Ενγκόγκ

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου:

1. Κισσαμικός 6
2. Λεβαδειακός 4
3. Πανιώνιος 1
4. Πανσερραϊκός 0

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα