Τρίκαλα - ΟΦΗ 1-0

Gazzetta team
Τρίκαλα - ΟΦΗ 1-0

bet365

Το γκολ του Γιαννιτσάνη, έδωσε στα Τρίκαλα την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα και με το 1-0 επί του ΟΦΗ μπήκαν σε τροχιά κορυφής!

Ανώμαλη προσγείωση για τον ΟΦΗ, που μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού, επανήλθαν στην σκληρή πραγματικότητα, γνωρίζοντας την ήττα στα Τρίκαλα από την τοπική ομάδα με 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο το ματς στο μεγαλύτερο μέρος του, με εξαίρεση ένα μικρό διάστημα στο πρώτο μέρος. Ο ΑΟΤ μπήκε δυναμικά, πίεσε και έδειξε να διεκδικεί στα ίσα το παιχνίδι.

Το γκολ που δικαιούταν βάση απόδοσης ο ΑΟΤ, ήρθε στην επανάληψη, με δράστη τον Γιαννιτσάνη. Ήταν το 55ο λεπτό, όταν μετά από κεφαλιά-πάσα ου Μπαϊκαρά, ο ταλαντούχος φορ πήρε και δεύτερη κεφαλιά, νικώντας τον Δαύκο για το 1-0.

Το τέρμα αυτό, ανάγκασε τον ΟΦΗ να πιέσει, με τους Κρητικούς να... ξυπνούν και να ρισκάρουν. Παρόλα αυτά, ποιο επικίνδυνα έμοιαζαν τα Τρίκαλα στην κόντρα, παρά οι παίκτες του Νιόπλια, που δε μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Σιδεράκη.

Στα τελευταία λεπτά, οι δύο ομάδες είχαν από μία εκπληκτική ευκαιρία, με τους δύο τερματοφύλακες να αντιδρούν υποδειγματικά, πρώτα ο Σιδεράκης στο 88' σε κεφαλιά του Βουό και στην κόντρα, σε σουτ του Κουσκουνά ο Δαύκος έδιωξε εντυπωσιακά.

Έτσι, το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν ένα σημαντικό τρίποντο, ευχαριστώντας έτσι τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και δημιούργησε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, αποδεικνύοντας παράλληλα για μία ακόμα φορά ότι στο φετινό πρωτάθλημα δε χωράνε προβλέψεις.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γ. Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Λεάντρο Πίντο, Βέρτζος, Μουμίν, Δούκακης (62' Κουσκουνάς), Ριζογιάννης, Γιαννιτσάνης, Στογιάνοβιτς (46' Στεφάνοοβιτς), Μπαϊκαρά (70' Σερτζίνιο).

ΟΦΗ (Ν. Νιόπλιας): Δαύκος, Νάστος, Μιλοσάβλιεφ (74' Μάνος), Όστοϊς, Βουό, Χαντί (61' Όγκμποε), Μπουρσέλης (43' Ράντι), Κομεσίδης, Αντούκορ, Κιάσσος, Βαλλιάνος.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα