Ιντέγε: «Στην Αγγλία δεν σκόραρα επειδή δεν έπαιζα αρκετά»

Ιντέγε: «Στην Αγγλία δεν σκόραρα επειδή δεν έπαιζα αρκετά»

Gazzetta team
Ιντέγε: «Στην Αγγλία δεν σκόραρα επειδή δεν έπαιζα αρκετά»

bet365

Ο πρώτος σκόρερ της Super League, Μπράουν Ιντέγε αναφέρθηκε στις εξαιρετικές φετινές επιδόσεις του, αλλά και γιατί δεν σκόραρε με την ίδια συχνότητα στην Premier League.

Ο Μπράουν Ιντέγε κόντρα στον Λεβαδειακό σκόραρε για δεύτερο σερί ματς μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΑΟ Χανίων.

Στο πρωτάθλημα έχει φτάσει αισίως τα 9 γκολ, ενώ συνολικά στη σεζόν έχει πετύχει 11 γκολ.

Οι φετινές επιδόσεις του Νιγηριανού φορ είναι αντιστρόφως ανάλογες με τις εμφανίσεις του με τα χρώματα της Γουεστ Μπρομ πριν από δύο χρόνια.

Ο Ιντέγε με τον αγγλικό σύλλογο σκόραρε μόλις 7 γκολ σε 31 εμφανίσεις στην Premier League.

Ο 28χρονος άσος του Ολυμπιακού εξήγησε γιατί δεν ήταν εξίσου παραγωγικός στην Αγγλία.

«Είχα αποδείξει το ταλέντο μου στο σκοράρισμα από την εποχή που αγωνιζόμουν στη Νιγηρία. Έπαιξα σε Ελβετία, Αγγλία, Ουκρανία και Γαλλία. Σε όλους τους συλλόγους είχα διψήφιο αριθμό τερμάτων εκτός από την Αγγλία. Αυτό συνέβη διότι εκεί δεν είχα αρκετό χρόνο συμμετοχής», τόνισε ο Ιντέγε.

Ο Νιγηριανός διεθνής δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίηση του για τα γκολ που σημειώνει με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

«Ποτέ δεν αμφέβαλα για τις ικανότητες μου στο σκοράρισμα. Κάποιες φορές το ποδόσφαιρο μπορεί να γίνει αστείο. Ακόμα και όταν προσπαθείς η μπάλα δεν θα μπει μέσα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την φόρμα μου στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός ποντάρει σε μένα σε ότι αφορά το σκοράρισμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα