Για νέο συμβόλαιο και ο Σκαφίδας

Για νέο συμβόλαιο και ο Σκαφίδας

Δημήτρης Τομαράς
Για νέο συμβόλαιο και ο Σκαφίδας

bet365

Στην ομάδα του Ολυμπιακού προορίζουν άμεσα και τον νεαρό και ιδιαίτερα ταλαντούχο κίπερ Σκαφίδα για καινούριο συμβόλαιο, προκειμένου να του δείξουν εμπράκτως το πόσο τον στηρίζουν.
Ο Δημήτρης Σκαφίδας είναι πορτιέρε γεννημένος το 1999. Προέχεται από την Κ-20. Το τελευταίο διάστημα ο Μπέντο έχει ανεβάσει τον εν λόγω τερματοφύλακα στην πρώτη ομάδα για προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του Καπίνο.
Ο νεαρός Σκαφίδας μπήκε για πρώτη φορά σε αποστολή της πρώτης ομάδας. Αυτό έγινε ως γνωστόν για το ματς ΑΠΟΕΛ - Ολυμπιακός. Στο Λιμάνι μάλιστα φαίνεται πως θα καλέσουν άμεσα τον πιτσιρικά για νέο συμβόλαιο και για να τον... δέσουν για τα επόμενα χρόνια. Μάλιστα όπως αναφέρει το εξειδικευμένο για θέματα υποδομών και Ακαδημιών site Newsacademies θα είναι το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και θα πέσουν οι υπογραφές λίαν συντόμως.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα