Θλάση ο Καραμπουέ!

Δημήτρης Τομαράς
Θλάση ο Καραμπουέ!

bet365

Ατυχιών συνέχεια στην ομάδα του Λεβαδειακού. Ο Λοσεμί Καραμπουέ υπέστη θλάση και θα μείνει για σημαντικό διάστημα εκτός.
Άτυχος στάθηκε ο Καραμπουέ στην διάρκεια της πρόσφατης αναμέτρησης του σταδίου Καραϊσκάκη κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό καθώς αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός ο τραυματισμός του εξαιτίας του οποίου εξάλλου υποχρεώθηκε να αποχωρήσει αναγκαστικά στο ημίχρονο. Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και ξεκίνησε ήδη να υποβάλλεται σε ειδική θεραπευτική αγωγή προκειμένου να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.
Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα χάσει σίγουρα πάντως την αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και την Δευτέρα θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης του από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας των Βοιωτών. Εκτιμάται πάντως ότι θα λείψει για σημαντικό διάστημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα