«Αποφάσεις πλήρως διαφανείς και νόμιμες»

Δημήτρης Τομαράς
«Αποφάσεις πλήρως διαφανείς και νόμιμες»

bet365

Από την ΕΠΟ προκύπτει πως όλες οι αποφάσεις της Επιτροπής Ιδιότητας & Μεταγραφών ελήφθησαν με πλήρη διαφάνεια και νομιμότητα. Τι τονίστηκε για την κ. Δασκαλάκη.
Με αφορμή πληροφορίες και δημοσιεύματα και αναφορές για νομιμότητα των αποφάσεων που έχει λάβει η Επιτροπή Ιδιότητας & Μετεγγραφών της ΕΠΟ από την Ομοσπονδία διέρρευσε πως η κ. Άννα-Μαρία Δασκαλάκη, η οποία ασκούσε καθήκοντα προέδρου της ΕΙΜ/ΕΠΟ, παραιτήθηκε από τη θέση της στις 18/8/2016 με την υπ' αριθμόν πρωτοκόλλου ΕΠΟ 23387/18-8-2016 επιστολή της. Η παραίτηση της κ. Δασκαλάκη έγινε αποδεκτή από την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ κατά τη συνεδρίαση της 25/8/2016 και με την ίδια απόφασή της η ΕΕΘ/ΕΠΟ διόρισε ως πρόεδρο στην ΕΙΜ/ΕΠΟ τον κ. Γεώργιο Γαλάνη, έως τότε αναπληρωτή της κ. Δασκαλάκη.
Η κ. Δασκαλάκη ανέλαβε τα καθήκοντά της στο ελληνικό δημόσιο την 1/9/2016. Όπως επίσης διευκρινίστηκε κατόπιν των προαναφερθέντων προκύπτει σαφέστατα ότι ουδένα θέμα τίθεται για τη νομιμότητα των αποφάσεων που έχουν ληφθεί από την ΕΙΜ/ΕΠΟ το προηγούμενο χρονικό διάστημα, καθώς οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν και οι αποφάσεις που ελήφθησαν ήταν πλήρως διαφανείς και απολύτως νόμιμες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα