Αζντάρεβιτς: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα»

Αζντάρεβιτς: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα»

Gazzetta team
Αζντάρεβιτς: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα»

bet365

Ακόμη δεν ξέρει τι θα κάνει στο μέλλον, ο Αστρίτ Αζντάρεβιτς, που αποτελεί στόχο της ΑΕΚ.

Δεν είναι κρυφό ότι ο Σουηδός μέσος, Αστίτ Αζντάρεβιτς, αποτελεί στόχο της ΑΕΚ.

Ωστόσο, ο παίκτης που έχει μείνει ελεύθερος, σε δηλώσεις του στην «Expressen», δεν άνοιξε τα χαρτιά του, λέγοντας:

«Δεν έχω λάβει καμία απόφαση ακόμη. Δεν βιάζομαι. Υπάρχουν αρκετές επιλογές, θα πρέπει να ελέγξω τι είναι καλύτερη για μένα. Είμαι σε μια ηλικία που θα πρέπει να πάω σε έναν καλό σύλλογο, που πιστεύει σε μένα, που να ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού μου και που θα μπορώ να είμαι ο εαυτός μου. Πρέπει επίσης η απόφασή μου να στηριχθεί και κοινωνικά και οικονομικά. Έχω την ευκαιρία να κάνω κάτι κάλο. Υπάρχει χρόνος.

Πρέπει να βρω το καλύτερο για μένα και τους αγαπημένους μου. Θα ενημερώσω φυσικά την οικογένειά μου. Όποια απόφαση πάρω θα περιλαμβάνει και την οικογένειά μου μέσα. Προηγουμένως σκεφτόμουν τον εαυτό μου. Τώρα έχω χτίσει μια οικογένεια. Έχω πει ότι θέλω να πάρω μεταγραφή αν υπάρχει μόνο κάτι πολύ καλύτερο από την Έρεμπρο. Κάτι πολύ καλύτερο απ’ ότι έχω τώρα, τόσο κοινωνικά όσο και ποδοσφαιρικά. Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου έχω και καιρό για να μπορώ να αποφασίσω. Μετά τελειώνει η μεταγραφή περίοδος».

Για το αν είχε είχε πρόταση από κάποιο πιο προηγμένο πρωτάθλημα από το ελληνικό:

«Υπήρξε ενδιαφέρον. Δεν κοστίζω πολλά χρήματα γιατί είμαι ελεύθερος. Δεν ειμαι μόνο ένας καλός ποδοσφαιριστής, αλλά και ένας χαρακτήρας που πολλοί θέλουν στην ομάδα τους. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, τώρα είναι μόνο εγώ να βρω το σωστό».

Μάλιστα, δεν δίστασε να απαντήσει και για το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Υπάρχουν μεγάλες ομάδες εκεί. Η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Τρεις σύλλογοι που παίζουν στην Ευρώπη και προσελκύουν παίκτες. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και ταπεινοί. Η απόφαση αυτή είναι σημαντική για το μέλλον μου. Η απόφασή μου μπορεί να έρθει και πριν τις 31 Ιανουαρίου. Εξαρτάται από το ποιος θα με θέλει πιο πολύ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα