Ένα τουρνουά για τον Παντελή…

Ένα τουρνουά για τον Παντελή…

Gazzetta team
Ένα τουρνουά για τον Παντελή…

bet365

Το χριστουγεννιάτικο τουρνουά του ΠΑΟΚ για τις συνεργαζόμενες ακαδημίες θα διεξαχθεί στις 10 και 11 Δεκεμβρίου, με τα έσοδα να πηγαίνουν εξ ολοκλήρου στην οικογένεια του Παντελή Κυριακίδη.

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Στο τουρνουά – αφορά ακαδημίες εκτός Θεσσαλονίκης – συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, οι ακαδημίες ΠΑΟΚ Ιασμος Διδυμοτείχου, Ποντιακός Αλεξανδρούπολης, ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Ελπίδες Ξάνθης, ΠΑΟΚ Καβάλας, Μundialito Καβάλας, Μ. Αλέξανδρος Δράμας, Χριστό Σερρών, ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης, Αλέξανδρος Κιλκίς, ΠΑΣ Φλώρινα, Κρόνος Καστοριάς, Real Team Πρέβεζας, Ακαδημία 2006 Κατερίνη, Τηλυκράτης Λευκάδας.

Θα διεξαχθεί στα γήπεδα Champions (κάποια ματς θα γίνουν στο γήπεδο Λεόντων στην Πολίχνη) και αφορά τις ηλικιακές κατηγορίες 2006-07, 2008-09 και 2010-11. Εννοείται ότι συμμετέχουν και τα αντίστοιχα τμήματα του ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι συμμετέχοντες στο τουρνουά θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στην Τούμπα για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα