Βενγκέρ: «Λεφτά βρίσκεις παντού, υπάρχουν άλλες αξίες...»

Βενγκέρ: «Λεφτά βρίσκεις παντού, υπάρχουν άλλες αξίες...»

Κώστας Ζάλιαρης
Βενγκέρ: «Λεφτά βρίσκεις παντού, υπάρχουν άλλες αξίες...»

bet365

Τη διαφορετική του προσέγγιση και νοοτροπία ως προς τον... χορό των εκατομμυρίων στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο φανέρωσε ξανά ο Αρσέν Βενγκέρ, αναφερόμενος στις συζητήσεις με τους Αλέξις Σάντσες και Μεσούτ Εζίλ για την ανανέωση των συμβολαίων τους με την Άρσεναλ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον λονδρέζικο σύλλογο από τη στιγμή που τα ισχύοντα συμφωνητικά τους ολοκληρώνονται εντός 18 μηνών και η διοίκηση της ομάδας θέλει να προλάβει πιθανές «περιπέτειες» αν τυχόν χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Ο Αρσέν Βενγκέρ, κληθείς να σχολιάσει τα τεκταινόμενα και τις εξελίξεις γύρω από τους δύο ποδοσφαιριστές, είχε να πει:

«Όπου κι αν πας να παίξεις, αυτή την εποχή, θα βρεις πολύ καλά χρήματα και καλό μισθό. Κατά την άποψή μου, οφείλεις σαν σύλλογος να καλύπτεις τις φιλοδοξίες των ποδοσφαιριστών, αλλά και ως ποδοσφαιριστής να έχει διαφορετικές προτεραιότητες και αξίες που συμβαδίζουν με το ποδόσφαιρο κι όχι απαραίτητα να βάζεις μπροστά τα χρήματα. Οφείλεις να παίζεις κάπου που ξέρεις ότι σε εκτιμούν και σε σέβονται εσένα και την καριέρα σου. Να βρεις χρήματα για να κάνεις πλούσια ζωή, μπορείς να βρεις παντού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα