Επαφές Ιμπάρμπο με Γαλατασαράι!

Επαφές Ιμπάρμπο με Γαλατασαράι!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Επαφές Ιμπάρμπο με Γαλατασαράι!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Τουρκία, ο Βίκτορ Ιμπάρμπο βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την Γαλατασαράι επιδιώκοντας την διακοπή του δανεισμού του στον Παναθηναϊκό!

Το κλίμα έχει βαρύνει επικίνδυνα για τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, ο οποίος όχι μόνο δεν αποδίδει τα αναμενόμενα, αλλά προκάλεσε με την συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τους οπαδούς του «τριφυλλιού».

Ο Κολομβιανός επιθετικός, ο οποίος αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι φέρεται να έχει θορυβηθεί από την αντιμετώπιση των οπαδών του Παναθηναϊκού απέναντι του, με αποκορύφωμα τον προπηλακισμό του στο Κορωπί λίγα 24ωρα μετά την ταπεινωτική ήττα από τον ΟΦΗ στο Κύπελλο.

Είναι χαρακτηριστικό πως κατά την αντικατάσταση του από τον Μαρίνο Ουζουνίδη στο 61' της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, οι φίλοι του Παναθηναϊκού τον αποδοκίμασαν έντονα, με τον πρώην παίκτη της Ρόμα να έχει εξελιχθεί σε κόκκινο πανί.

Ο Ιμπάρμπο αντιλαμβανόμενος την κατάσταση που επικρατεί και έχει κινήσει ήδη τις διαδικασίες προκειμένου να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό φοβούμενος χειρότερες αντιδράσεις.

Ο μάνατζερ του μάλιστα ήδη βρίσκεται σε επαφή με την Γαλατασαράι και την Μπεσίκτας προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις των δύο συλλόγων.

Η Γαλατασαράι είχε ενδιαφερθεί και τον περασμένο Ιούνιο για τον 26χρονο άσο επιχειρώντας μάλιστα να μπει σφήνα στον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό.

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr από την Τουρκία αναφέρουν πως η ομάδα της Πόλης βλέπει ζεστά την περίπτωση του Κολομβιανού και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα