Απέτυχε στο πρώτο πραγματικό τεστ

Θοδωρής Βασίλης
Απέτυχε στο πρώτο πραγματικό τεστ

bet365

Ο Θοδωρής Βασίλης γράφει για τον ΠΑΣ Γιάννινα που εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο Καυτανζόγλειο κι έχασε ένα ματς που πριν το ξεκίνημα έδειχνε δικό του.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατέβαινε στο Καυτανζόγλειο ευρισκόμενος στην καλύτερη δυνατή κατάσταση που έχει βρεθεί ποτέ τα τελευταία χρόνια. Στην τρίτη θέση έχοντας την δυνατότητα να βρεθεί μόνος δεύτερος με τον αντίπαλό του να βρίσκεται σε τραγική κατάσταση αν σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για μια ομάδα που δεν είχε νίκη, ενώ μαίνεται ο εμφύλιος πόλεμος οργανωμένων-διοίκησης.

Το μόνο που έπρεπε να κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν το αυτονόητο. Να δείξει την εικόνα που είχε δείξει μέχρι στιγμής και που τον είχαν φέρει τόσο ψηλά στην βαθμολογία. Φαίνεται όμως πως οι Ηπειρώτες-όπως φάνηκε ξεκάθαρα χθες-δεν μπορούν να λειτουργήσουν έχοντας το ρόλο το φαβορί. Και όταν λέμε φαβορί δεν εννοούμε καθαρά το χθεσινό ματς, αλλά το γενικότερο στάτους που έχει δημιουργήσει με την παρουσία της τα τελευταία χρόνια.

Θα περίμενε κανείς από μια ομάδα που έχει αφήσει πίσω της ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ (ομάδες με υψηλότερο μπάτζετ και μεγαλύτερους στόχους) να δικαιολογήσει τουλάχιστον τις προσδοκίες που η ίδια έχει δημιουργήσει.

Και όμως χθες κόντρα στον Ηρακλή είδαμε μια ομάδα να λυγίζει επειδή «έπρεπε» να αποδείξει την ανωτερότητά της, είδαμε ποδοσφαιριστές να χάνουν την μία μονομαχία πίσω από την άλλη κι έναν Γηραιό να τρώει σίδερα και να κάνει κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο.

Και όμως τα πράγματα ξεκίνησαν ιδανικά αφού στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Ηρακλή ήρθε το γκολ από τον Κοζορώνη. Εκεί ήρθε η διακοπή και μαζί και το μπλακ άουτ για τον ΠΑΣ. Με την επανέναρξη του αγώνα ο Περόνε πετυχαίνει ένα σεντερφορίσιο γκολ, βάζει ξανά τον Ηρακλή στο παιχνίδι με τους παίκτες του Πετράκη να έχουν μια φλύαρη κατοχή. Στην επανάληψη το ματς είχε καλύτερο ρυθμό, ο ΠΑΣ είχε την καλή του στιγμή με την κεφαλιά του Κόντε και τον Ζάιρο, αλλά τα προβλήματα πίσω συνεχίζονταν.

Κάπως έτσι ήρθε και το δεύτερο γκολ, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ(!) έδωσε το δικαίωμα στον Ηρακλή να βγει στην κόντρα και να πετύχει το γκολ της νίκης.
Η ήττα αυτή νομίζω ότι ήταν το καλύτερο καμπανάκι για την ομάδα του Πετράκη ότι ακόμα δεν έχει καταφέρει τίποτα απολύτως και θα πρέπει να δείχνει μεγαλύτερη συνέπεια και ταπεινότητα αν θέλει να πετύχει τους στόχους της-όποιοι και αν είναι αυτοί.

Γιατί είναι κρίμα να γκρεμίζει ότι με τόσο κόπο φτιάχνει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα