Μητρόπουλος: «Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα»

Gazzetta team
Μητρόπουλος: «Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα»

bet365

O Παύλος Μητρόπουλος βρίσκεται από τη Δευτέρα (5/12) στο Ηράκλειο και θα ξεκινήσει αμέσως προπονήσεις, προκειμένου να είναι έτοιμος την 1η Ιανουαρίου 2017, όταν θα έχει και το δικαίωμα να αγωνιστεί με την κρητική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Ο 26χρονος μέσος είναι η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ για τον Ιανουάριο και στην κρητική ομάδα, ποντάρουν πολλά στην προσωπικότητα και την εμπειρία του.

Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου, της ΑΕΚ και του Παναιτωλικού, ολοκλήρωσε πριν από λίγες ημέρες τις υποχρεώσεις του με την Σουηδική «Ακρόπολις» και στις πρώτες του δηλώσεις την Δευτέρα (5/12) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, εξέφρασε την προσμονή του να φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ.

Όπως είπε «είναι ένα φλέρτ με τον ΟΦΗ που κρατάει 4-5 χρόνια και για διάφορους λόγους δεν έγινε νωρίτερα. Εγινε τώρα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα του ΟΦΗ».

Για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται ο Παύλος Μητρόπουλος, ανέφερε ότι «είμαι καλά. Δεν έχω ξεκουραστεί καθ’ όλου τα τελευταία 2 χρόνια, αλλά αυτό που με νοιάζει είναι η νέα μου ομάδα. Εχω έρθει σε μια μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να την βοηθήσω να ανέβει στην Σούπερ Λίγκ. Η ομάδικη διάκριση θα είναι και ατομική διάκριση» ανέφερε ο Παύλος Μητρόπουλος».

Τον 26χρονο μέσο υποδέχθηκαν τη Δευτέρα το πρωί στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, για λογαριασμό του ΟΦΗ ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Δημήτρης Αποστολάκης, ο υπεύθυνος Τύπου και επικοινωνίας της ΠΑΕ Γιώργος Κορτσιδάκης και ο Νίκος Ανδριαδάκης υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ομάδας.

Ο τελευταίος καλωσόρισε τον Παύλο Μητρόπουλο με μια ανθοδέσμη και ένα κασκόλ του ΟΦΗ, ενώ αμέσως μετά τον πήγε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, όπου ήταν σε εξέλιξη η προπόνηση της ομάδας.

Η συμφωνία του ΟΦΗ με τον Μητρόπουλο, είναι μέχρι το καλοκαίρι και θα επεκταθεί σε περίπτωση ανόδου της ομάδας στην Σούπερ Λίγκ".

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα