«Έτσι δέχθηκα την πέτρα»

Gazzetta team
«Έτσι δέχθηκα την πέτρα»

bet365

Ο Θανάσης Μυριούνης που χτυπήθηκε στο Καυτανζόγλειο από οπαδούς του Ηρακλή, μίλησε για το πως έγινε το περιστατικό.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ»:

«Καθόμουν στα ανοιχτά δημοσιογραφικά του Καυτανζογλείου και έκανα τη δουλειά μου. Μάλιστα, εκείνη την ώρα ήμουν στον "αέρα" του ραδιοφώνου που δουλεύω, στα Γιάννενα. Και τότε, δέχτηκα μια πέτρα στο κεφάλι!

Ευχαριστώ όλον τον κόσμο για τη συμπαράσταση. Το 2016, ευτυχώς, υπάρχουν άνθρωποι. Δεν ήμουν στόχος εγώ. Δεν είχα προηγούμενα με κανέναν. Στόχος τους ήταν η διμοιρία των ΜΑΤ. Υπήρχε μια διένεξη των οπαδών του Ηρακλή με την αστυνομία και βρέθηκα στη μέση, στα ανοιχτά δημοσιογραφικά του Σταδίου. Έχω κάνει 12 ράμματα. Έχασα πολύ αίμα και ζαλίστηκα στην αρχή. Κατευθείαν, με το που δέχτηκα την πέτρα, το αίμα έτρεξε ποτάμι και οι άνθρωποι του γηπέδου με πήγαν κατευθείαν στον γιατρό του αγώνα. Τώρα είμαι καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα