Ιβάν σε παίκτες: «Δώστε το 100% κι ας χάνουμε»

Ιβάν σε παίκτες: «Δώστε το 100% κι ας χάνουμε»

Gazzetta team
Ιβάν σε παίκτες: «Δώστε το 100% κι ας χάνουμε»

bet365

Περίπου μια ώρα κράτησε η απογευματινή ομιλία του Ιβάν Σαββίδη στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Προσπάθεια από τον μεγαλομέτοχο να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας ενόψει Σλόβαν.

Ο Ιβάν Σαββίδης, ανάμεσα στα πολλά ραντεβού και τις συναντήσεις που είχε κατά τη διάρκεια της Δευτέρας, μίλησε και στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, λίγο πριν από την απογευματινή προπόνηση της ομάδας.

«Θέλω να είστε μαχητές! Να δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό για την ομάδα, όταν παίζετε, όσο χρόνο αγωνίζεστε. Το να είσαι παίκτης του ΠΑΟΚ σημαίνει ότι είσαι μαχητής! Πρέπει σε κάθε ματς να δίνουμε το 100% και ας χάνουμε! Θέλω να παλεύετε μέσα στο γήπεδο. Αν δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό και την ψυχή σας μέσα στον αγωνιστικό χώρο, θα έρθουν και τα αποτελέσματα, θα αλλάξει και το κλίμα», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, που κράτησε σχεδόν μια ώρα, ο Ιβάν Σαββίδης απέφυγε να ασκήσει κριτική προς τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αντίθετα επιχείρησε να τονώσει την ψυχολογία τους ενόψει του «τελικού» με την Σλόβαν Λίμπερετς το απόγευμα της Πέμπτης για την τελευταία αγωνιστική του Europa League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα